Neuronek pisze:@Huk etylofenidatu nie dorzucaj. Jak już bierz go solo tzn. EPH. A do tego możesz dodać jakiś cholinominergik i wazodylator np. alfa GPC i ginko biloba.
A co do dawek musisz poeksperymentować. Każdy jest inny. Na mnie działał w miejszych tj. 3,6 g. Większe nic nie dawały. Tzn. nie działały lepiej niż to 3,6 g.
Dawki nootropowe, czyli takie, które zwiększają popyt neuronów na tlen to powyzej 6g, w praktyce przydałoby sie wrzucać w dawkach podzielonych (w sensie np. 1,2gx4 na dobe), ale jezeli chce sie to stosować przed waznym egzaminem, dopuszczalna jest dawka jednorazowa
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
qweqwe890 pisze:Po co wazodylator do piracetamu?
Od jakiej dawki rozpocząć kurację i czy występują interakcje z benzo (alprazolam) i opioidami (tramadol, morfina)?
Z góry przepraszam za prawdopodobnie oczywiste pytania ale coś mi szukajka nie działa, a ogarnie 88 stron....
Mam małe pytanie, czy stosowanie Piracetamu z Lecytyną jest bezpieczne?
Jeśli tak, to jakie są korzyści i czy warto stosować.
Pozdrawiam
Dostałem memotropil, zaplanowałem sobie, że po 2 tyg. stosowania w normalnej dawcę będę co tydzień zwiększać o jedną tabletkę dawkę dzienną. Jak zwiększyć jego przyswajalność i jak najbardziej uekonomicznicznić(XD) stosowanie?
Nie kupowałbym memotropilu tylko czysty proch. Poł kilo można dorwać za 110-120 pln i jest to odpowiednik 7 pak 60x1200mg , czyli paka wychodzi za 17 pln.\
A odpowiednik 7x 60x1200mg to jest piękny zapas. Biorąc pod uwagę, ze po 2-óch pakach głowa jest naprawiona fajny zapas, a racetamów nigdy za dużo heh
Pytania:
1 Odpowiednie dawki na początek kuracji? (czegoś więcej/mniej)
2 Czy lecytyne zamienic na choline czy dołączyć jeszcze choline?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.