Neuronek pisze:@Huk etylofenidatu nie dorzucaj. Jak już bierz go solo tzn. EPH. A do tego możesz dodać jakiś cholinominergik i wazodylator np. alfa GPC i ginko biloba.
A co do dawek musisz poeksperymentować. Każdy jest inny. Na mnie działał w miejszych tj. 3,6 g. Większe nic nie dawały. Tzn. nie działały lepiej niż to 3,6 g.
Dawki nootropowe, czyli takie, które zwiększają popyt neuronów na tlen to powyzej 6g, w praktyce przydałoby sie wrzucać w dawkach podzielonych (w sensie np. 1,2gx4 na dobe), ale jezeli chce sie to stosować przed waznym egzaminem, dopuszczalna jest dawka jednorazowa
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
qweqwe890 pisze:Po co wazodylator do piracetamu?
Od jakiej dawki rozpocząć kurację i czy występują interakcje z benzo (alprazolam) i opioidami (tramadol, morfina)?
Z góry przepraszam za prawdopodobnie oczywiste pytania ale coś mi szukajka nie działa, a ogarnie 88 stron....
Mam małe pytanie, czy stosowanie Piracetamu z Lecytyną jest bezpieczne?
Jeśli tak, to jakie są korzyści i czy warto stosować.
Pozdrawiam
Dostałem memotropil, zaplanowałem sobie, że po 2 tyg. stosowania w normalnej dawcę będę co tydzień zwiększać o jedną tabletkę dawkę dzienną. Jak zwiększyć jego przyswajalność i jak najbardziej uekonomicznicznić(XD) stosowanie?
Nie kupowałbym memotropilu tylko czysty proch. Poł kilo można dorwać za 110-120 pln i jest to odpowiednik 7 pak 60x1200mg , czyli paka wychodzi za 17 pln.\
A odpowiednik 7x 60x1200mg to jest piękny zapas. Biorąc pod uwagę, ze po 2-óch pakach głowa jest naprawiona fajny zapas, a racetamów nigdy za dużo heh
Pytania:
1 Odpowiednie dawki na początek kuracji? (czegoś więcej/mniej)
2 Czy lecytyne zamienic na choline czy dołączyć jeszcze choline?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.