Neuronek pisze:@Huk etylofenidatu nie dorzucaj. Jak już bierz go solo tzn. EPH. A do tego możesz dodać jakiś cholinominergik i wazodylator np. alfa GPC i ginko biloba.
A co do dawek musisz poeksperymentować. Każdy jest inny. Na mnie działał w miejszych tj. 3,6 g. Większe nic nie dawały. Tzn. nie działały lepiej niż to 3,6 g.
Dawki nootropowe, czyli takie, które zwiększają popyt neuronów na tlen to powyzej 6g, w praktyce przydałoby sie wrzucać w dawkach podzielonych (w sensie np. 1,2gx4 na dobe), ale jezeli chce sie to stosować przed waznym egzaminem, dopuszczalna jest dawka jednorazowa
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
qweqwe890 pisze:Po co wazodylator do piracetamu?
Od jakiej dawki rozpocząć kurację i czy występują interakcje z benzo (alprazolam) i opioidami (tramadol, morfina)?
Z góry przepraszam za prawdopodobnie oczywiste pytania ale coś mi szukajka nie działa, a ogarnie 88 stron....
Mam małe pytanie, czy stosowanie Piracetamu z Lecytyną jest bezpieczne?
Jeśli tak, to jakie są korzyści i czy warto stosować.
Pozdrawiam
Dostałem memotropil, zaplanowałem sobie, że po 2 tyg. stosowania w normalnej dawcę będę co tydzień zwiększać o jedną tabletkę dawkę dzienną. Jak zwiększyć jego przyswajalność i jak najbardziej uekonomicznicznić(XD) stosowanie?
Nie kupowałbym memotropilu tylko czysty proch. Poł kilo można dorwać za 110-120 pln i jest to odpowiednik 7 pak 60x1200mg , czyli paka wychodzi za 17 pln.\
A odpowiednik 7x 60x1200mg to jest piękny zapas. Biorąc pod uwagę, ze po 2-óch pakach głowa jest naprawiona fajny zapas, a racetamów nigdy za dużo heh
Pytania:
1 Odpowiednie dawki na początek kuracji? (czegoś więcej/mniej)
2 Czy lecytyne zamienic na choline czy dołączyć jeszcze choline?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.