Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Jak już to lepiej odwrotnie - pierwszego dnia oral a drugiego wciąganie. W ten sposób drugiego dnia nadal odczujesz działanie bo nie będziesz w pełni wyprany z neuroprzekaźników.
U mnie euforia tego typu co po MDMA, metylonie, 5-MAPB. Ja to serio byłem pewny że to ten odrestaurowany metylon dopóki prawda nie wyszła na jaw :-D
  • 1874 / 96 / 127
Ja tez xD Kleplo mnie identico jak metylon :D
wolna molekula
#mops
  • 353 / 5 / 0
A dla dziewczyny jaką dawkę byście polecili 50-70 po. będzie ok? Tolerka mała, czasami 3-MMC. Kiedyś spróbowała metylon i bardzo jej się podobało. A jak z dopaminą, czuć bardziej niż przy MDMA?
  • 1857 / 70 / 80
Nie wiem, jeśli chodzi o moje rady nt dawkowania to one są dla osób które są przeżarte i pojebane. Szczerze mówiąc to nie dałbym dziewczynie tak hardorowo nieprzebadanej substancji.
  • 1874 / 96 / 127
Testowalismy to chyba tylko my na tym forumie kilka osob, nie ma info o tym na internetach.
wolna molekula
#mops
  • 492 / 16 / 25
No właśnie, wszyscy to porównują do MDMA, a wg mnie bliżej temu do koksu. Szybko wchodzi i od razu wystrzela z papci w taką zajebistą euforię. Źrenice nie dużo powiększone, spływu prawie że nie czułem. Minus taki, że właśnie tak krótko działa ale sam profil zajebiaszczy :cheesy:
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1874 / 96 / 127
Nie no ja nie czulem po tym sporej stymulacji, bardziej taka serotoninowa ochota pobujac sie przy muzyce. Ale fakt faktem, jedno z lepszych RC. Szkoda, ze tak malo info o tym bo sie trochu boje o szkodliwosc...
wolna molekula
#mops
  • 1857 / 70 / 80
Nie wiadomo jak ze szkodliwością ale przynajmniej nie ma oznak chemicznego zatrucia organizmu jak po pierdolonych w dupe obecnych ketonach. Żadnych bólów serca, klatki piersiowej, ciężaru w klatce, zrzutu, zjazdu, depresji, anhe-kurwa-donii, paranoi, psychoz, wkręt, bólu wątroby ani żołądka ani przebarwień na skórze.
  • 1874 / 96 / 127
Ani nawet kataru/bolu/strupow po sniffie ! I TO JEST TO :D
wolna molekula
#mops
  • 762 / 37 / 0
nie stymulowało mocno, chociaż u mnie wystąpiła wzmożona potliwość, innych zagrożeń nie zanotowano :]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.