W ogóle co robicie, gdy tryptamina wchodzi i próbuje przejąć kontrolę? Walczycie z nią, czy może się poddajecie tak by depersonalizacja dala o sobie znać? Mnie zawsze bierze panika, bo próbuje walczyć. Nie przyzwyczaję sie do tego uczucia..
Coś czuje, ze po delegalizacji wszystkich 4-aco-dmt, 4-ho-meta i 4-ho-dipta to będzie nowy król rc tryptamin.
Pełna kontrola umysłu i ciała, bad trip tylko na moment po akcji policji pod oknem tak jak już pisałem gdzieś w innym wątku. Jakbym miał brać pierwszy raz Halu to wybrałbym MeoMalta a nie Hometa, ogólnie Homet mi nic nie pokazał poza kolorami, muzyką i majami (+ zawiechy u nowej osoby). Dawka 20 mg w pełni wystarcza.
Minusem na pewno jest szybka degradacja, już po 2 tyg mało było czuć. Czy rozwór w alkoholu zapewni np. rok mocy?
FajnieJest pisze: Lel, jadles kiedykolwiek 4-podstawione tryptaminy? Metocyny nic nie zastapi.
skarissi pisze: (...) wirtualny ząb
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?
14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.