Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
jak dla mnie MALT to kapryśne gówno. 5-Meo-NiPT przyjemniejszy.
  • 183 / 11 / 0
Polecam zapalić , niestety nie miałem waporyzera pod ręką , więc dla testów wbity mały topek w kane i na niego ok. 10-15 mg materiału . Wejście gwałtowne , efekty moim zdaniem lepsze niż przy sniffie . Za parę dni spróbuje waporyzować , ale ta tryptamina coraz bardziej mi podchodzi .
  • 5 / / 0
Pierwsze spotkanie z substancją zaliczam jak najbardziej do udanych. Jako, ze jestem bardzo niewielki i wyjątkowo podatny na wszelkie substancje psychoaktywne postanowiłem zażyć 15 mg, co, jak się potem okazało było, można powiedzieć strzałem w 10. Droga podania - sniff. Bodyloadu nie poczułem żadnego, bo substancja zaczęła działać już po około 10 minutach, w ciągu których byłem w ciągłym ruchu i nie miałem czasu skupić się na obserwowanie reakcji ciała. Pierwszymi efektami były psychodeliczny klimat i stroboskopowe widzenie, które jednak dość szybko ustało i zostało zamienione przez rozpływanie się (czyt. falowanie) elementów otoczenia tj. kostki na chodniku, krawężnika, słupków itp. Z OEV'ów to jeszcze mogę dodać, że widziałem gdzieniegdzie napisy (np. na dużym czarnym dachu warsztatu który widziałem z góry), jednak najczęściej zanim zdążyłem je przeczytać znikały, albo falowały do tego stopnia że nie było to możliwe, jednakże gdzieś udało mi się odczytać "PSYCH" :) Oprócz napisów zarówno dach ten, jak i rolety obfitowały w przeróżne wzory, najczęściej pomarańczowe lub zielone. Dodam jeszcze że miałem uczucie, którego kompletnie się nie spodziewałem i o którym jeszcze nie czytałem - mianowicie moja chora psychika "wygenerowała" kilka zębów, które czułem przez większość czasu tripu. Znajdowały się one kilka cm poza szczęką, ale sięgając w ich stronę językiem mogłem dosłownie poczuć jak ten "wirtualny ząb" jest przez język uciskany - to było coś, czego się nie spodziewałem nawet w najmniejszym stopniu i było to bardzo dziwne :P To chyba tyle, w takiej dawce substancja ta wywarła na mnie duże wrażenie (jak najbardziej pozytywne). Był to pierwszy mocniejszy psychodelik który miałem okazję spróbować, także doświadczenia w tym kierunku nie miałem żadnego. Z mojej strony bardzo dobra tryptamina, którą szczerze polecam.
  • 43 / 3 / 0
Coś czuje, ze po delegalizacji wszystkich 4-aco-dmt, 4-ho-meta i 4-ho-dipta to będzie nowy król rc tryptamin. Tylko trzeba go troche poznać. Więcej Trip reportów jakby się pojawiło to by coś sie ruszyło w temacie :) Ale po czasie coraz więcej mi sie przypomina z tripa. Na przykład jak ratowali kolegę to robili to bardzo sztucznie. Tak jakby oni również to wzięli :) Żałuję, że zajebalem na oko za dużo, bo mogłoby być miło :>

W ogóle co robicie, gdy tryptamina wchodzi i próbuje przejąć kontrolę? Walczycie z nią, czy może się poddajecie tak by depersonalizacja dala o sobie znać? Mnie zawsze bierze panika, bo próbuje walczyć. Nie przyzwyczaję sie do tego uczucia..
  • 3363 / 356 / 0
Coś czuje, ze po delegalizacji wszystkich 4-aco-dmt, 4-ho-meta i 4-ho-dipta to będzie nowy król rc tryptamin.
Lel, jadles kiedykolwiek 4-podstawione tryptaminy? Metocyny nic nie zastapi.
  • 4978 / 874 / 0
@up fakt, zastapic nie zastapi ale mimo wszystko zostanie kilka ciekawych tryptaminy. Pytanie tylko na jak dlugo? Dzis banuja te najlepsze tryptaminy a jutro zbanuja pozostale w tym meo malta.
  • 28 / / 0
Testowałem na sobie, następnie podałem 2 totalnie nowym w temacie osobom, dawki dla nich to 20 mg. W pierwszym przypadku wynik fenomenalny: wizje 11 pięter siebie + kontrola kilku wszechświatów. W drugim przypadku spotkanie ze Stevenem Jobsem i rozmyślenia nad życiem po życiu.

Pełna kontrola umysłu i ciała, bad trip tylko na moment po akcji policji pod oknem tak jak już pisałem gdzieś w innym wątku. Jakbym miał brać pierwszy raz Halu to wybrałbym MeoMalta a nie Hometa, ogólnie Homet mi nic nie pokazał poza kolorami, muzyką i majami (+ zawiechy u nowej osoby). Dawka 20 mg w pełni wystarcza.

Minusem na pewno jest szybka degradacja, już po 2 tyg mało było czuć. Czy rozwór w alkoholu zapewni np. rok mocy?
  • 43 / 3 / 0
FajnieJest pisze:
Lel, jadles kiedykolwiek 4-podstawione tryptaminy? Metocyny nic nie zastapi.
Pewnie :) 4-aco i Mahometa. Homet jak dla mnie za mało mentalny. Dużo bardziej podobała mi sie Psylacetyna. Przy okazji to był mój pierwszy raz z tryptaminami. Szkoda, że w meo malcie nie ma żadnej mistyczności a czysta, jebitna uber faza..
skarissi pisze:
(...) wirtualny ząb
Właśnie! Też mialem to uczucie drugiej szczęki u ludzi.. Bardzo przerażająco to wyglądało, choć przy 4-aco jakoś bardziej było to widoczne. Ale faktycznie. Te zęby są tuz pod szczęką. To jakiś lag umysłu :P
  • 245 / 2 / 0
Czy 15mg w pillsie dla osoby ktora nigdy tego nie brala bedzie ok? Czy lepiej 20?
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 4978 / 874 / 0
Skoro zrobili takie pillsy to powinno byc ok :) Lepiej mniej niz pozniej zalowac, wez to 15mg jak masz w pillu i sam bedziesz wiedzial czy nastepnym razem wziasc ewentualnie wiecej jesli to Ci nie wystarczy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.