...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
To niezłą ścieżkę wydepcze jak tak będzie chodzić "od Annasza do Kajfasza".
A juz myslałem, że jesteś ciumolotka psychologiem... czy coś w tym stylu.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jak jest "dobrze" wjebany a ty postawisz mu ultimatum to może wybrać fete.
:-(
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 31 / 1 / 0
no ja do tej rozmowy dodam tylko tyle, że żeby odbić się od dna, trzeba najpierw tego dna dotknąć. On cały czas trwa w takim zawieszeniu, parę centymetrów nad dnem, a Ty go podtrzymujesz. Musi spaść, potłuc się i się odbić, inaczej nic się nie zmieni, ze mną tak przynajmniej było, straciłam praktycznie wszystko, to na czym mi zależało, a nawet to, na czym mi nie zależało, zrozumiałam że jak ćpam jestem nikim, przynajmniej w oczach wartościowych ludzi. Tzn, jak ktoś pali trawę to nie znaczy zaraz że jest zerem, ale jak się grzeje po kablach i nic innego się nie liczy, no to co się sobą reprezentuje...
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ciumolotka »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
To niezłą ścieżkę wydepcze jak tak będzie chodzić "od Annasza do Kajfasza".
A juz myslałem, że jesteś ciumolotka psychologiem... czy coś w tym stylu.
Coś w tym stylu.
Dla mnie to może nawet autostradę wydeptać byleby pomogło. Facet musi zrozumieć, że przez amfę traci wszystko co kocha. Nie chodziło mi o to żeby ciągle go zostawiała i wracała, ale by postawiła mu żelazne ultimatum. Jak chłopak się postara, naprostuje swoje życie i nie będzie brał przynajmnie przez kilka miesięcy - mogą postarać się o uratowanie związku.
A jak wybierze fetę... no cóż jego decyzja. Przynajmniej ona nie będzie się męczyć.
  • 4 / / 0
powiem tak mam 34 lata i najmilej związane chwile wspominam to jak było na prochu, ja osobiście wybrałem dragi kontrolnie tak żeby nikt nie szczaił ocb pracuje w szpitalu, więc jest to nie łatwe, ale po pracy mogę robić co chcę znam dużo osób dla których feta jest najważniejsza, będzie ciężko, bardzo ciężko
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.