...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
To niezłą ścieżkę wydepcze jak tak będzie chodzić "od Annasza do Kajfasza".
A juz myslałem, że jesteś ciumolotka psychologiem... czy coś w tym stylu.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jak jest "dobrze" wjebany a ty postawisz mu ultimatum to może wybrać fete.
:-(
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 31 / 1 / 0
no ja do tej rozmowy dodam tylko tyle, że żeby odbić się od dna, trzeba najpierw tego dna dotknąć. On cały czas trwa w takim zawieszeniu, parę centymetrów nad dnem, a Ty go podtrzymujesz. Musi spaść, potłuc się i się odbić, inaczej nic się nie zmieni, ze mną tak przynajmniej było, straciłam praktycznie wszystko, to na czym mi zależało, a nawet to, na czym mi nie zależało, zrozumiałam że jak ćpam jestem nikim, przynajmniej w oczach wartościowych ludzi. Tzn, jak ktoś pali trawę to nie znaczy zaraz że jest zerem, ale jak się grzeje po kablach i nic innego się nie liczy, no to co się sobą reprezentuje...
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ciumolotka »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
To niezłą ścieżkę wydepcze jak tak będzie chodzić "od Annasza do Kajfasza".
A juz myslałem, że jesteś ciumolotka psychologiem... czy coś w tym stylu.
Coś w tym stylu.
Dla mnie to może nawet autostradę wydeptać byleby pomogło. Facet musi zrozumieć, że przez amfę traci wszystko co kocha. Nie chodziło mi o to żeby ciągle go zostawiała i wracała, ale by postawiła mu żelazne ultimatum. Jak chłopak się postara, naprostuje swoje życie i nie będzie brał przynajmnie przez kilka miesięcy - mogą postarać się o uratowanie związku.
A jak wybierze fetę... no cóż jego decyzja. Przynajmniej ona nie będzie się męczyć.
  • 4 / / 0
powiem tak mam 34 lata i najmilej związane chwile wspominam to jak było na prochu, ja osobiście wybrałem dragi kontrolnie tak żeby nikt nie szczaił ocb pracuje w szpitalu, więc jest to nie łatwe, ale po pracy mogę robić co chcę znam dużo osób dla których feta jest najważniejsza, będzie ciężko, bardzo ciężko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.