Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
#mops
kapitanxsova pisze:Też oparty na takim rushu dopaminowym? Twoim zdaniem co lepsze ?
A jak ze znieczuleniem ciała? Na trójce nabawiłem się od cholery blizn które do dziś nie chcą zniknąć ze skóry, jak tutaj ryzyko jest większe to odpuszczę nawet skromny test.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
#mops
#mops
son.of.the.blue.sky pisze:przez cały ten czas zachowywałam się mocno nienaturalnie, jak po ketonach. Bardzo podkręcona pewność siebie, jakaś szczątkowa euforia, dużo dziur w pamięci i mocno podwyższone ciśnienie i puls..
#mops
son.of.the.blue.sky pisze:@belejaki, zrobiłam to kilka tygodni temu. Przez kilka godzin czułam się jakbym była właściwie trzeźwa, tylko z lekko podwyższonym nastrojem. Rozmawiałam z rodziną i znajomymi, nawet z moim szefem przez telefon i dopiero na drugi dzień zorientowałam się, że przez cały ten czas zachowywałam się mocno nienaturalnie, jak po ketonach. Bardzo podkręcona pewność siebie, jakaś szczątkowa euforia, dużo dziur w pamięci i mocno podwyższone ciśnienie i puls. Ogólnie 4-MeO, difenidyna i mxp wydają mi się mocno toksyczne dla organizmu i psychiki.
dlaczego toksyczne ? ja tam na drugi dzień po przespanej nocy czuję jakbym nic nie wszamał, jedynie po mxe u mnie występowało coś w rodzaju kaca.
@belejaki brałeś PCP? Zawsze chciałam spróbować, a nigdy nigdzie nie było. Jeżeli faktycznie jest podobne do 4-MeO, to już nie chcę, dziękuję za informację, teraz będę spała spokojniej :cheesy:
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.