Jean Cocteau
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Maniak_17 pisze: Będą działać dopóki bakterie ich nie zeżrą (czyt. rozłożą).
Kurwik pisze: Dobson, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że Maniak czasem gada od rzeczy?
A jeśli coś ironizujesz to to pokazuj.
Później dziwicie sie że co drugi post to sie z kimś kłuce, rzucam sie, gryze, a to dlatego że sami mnie wkurzacie.
No do chuja, ludzie! Zapamietaliście mój (nienajlepszy) start i trzymacie sie tego jak rzep dupy.
Później dziwicie sie że co drugi post to sie z kimś kłuce, rzucam sie, gryze, a to dlatego że sami mnie wkurzacie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Znajdu sie on w nawiasie... o, o tam właśnie, teraz widzisz?? No, i po co było sie pluć.
I tak dobrze działał [emoji18]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.