Jean Cocteau
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Maniak_17 pisze: Będą działać dopóki bakterie ich nie zeżrą (czyt. rozłożą).
Kurwik pisze: Dobson, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że Maniak czasem gada od rzeczy?
A jeśli coś ironizujesz to to pokazuj.
Później dziwicie sie że co drugi post to sie z kimś kłuce, rzucam sie, gryze, a to dlatego że sami mnie wkurzacie.
No do chuja, ludzie! Zapamietaliście mój (nienajlepszy) start i trzymacie sie tego jak rzep dupy.
Później dziwicie sie że co drugi post to sie z kimś kłuce, rzucam sie, gryze, a to dlatego że sami mnie wkurzacie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Znajdu sie on w nawiasie... o, o tam właśnie, teraz widzisz?? No, i po co było sie pluć.
I tak dobrze działał [emoji18]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.