- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Szkoda tylko tej absty, miesiąc bez opio i powoli zaczynałem przywykać do trzeźwości. No ale dzisiaj w łapki (całkiem niespodziewanie) wpadł mi trampek i rolki, grzechem byłoby tego nie wykorzystać :-D
Ojj jak cudownie...!
edit: Coraz lepiej jest, do tego jeszcze 2 piwka poszły i jest przezajekurwabiście :yay:
Proszę o możliwie szybką odpowiedź, chciałbym poznać wasze zdanie przed próbą.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
chestnutrip pisze:Czy mix tramadolu z hydroksyzyną ma jakiś sens? Wiem z doświadczenia, że z kodą zajebiście działa, wzmacnia jej działanie, ale nie wiem czy to samo dotyczy trampka. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
KaliBeer177 pisze:Czy jeżeli tak ok. 7.30-8:00 brałem speeda w niewielkiej ilości, to mogę pod wieczór- tak powiedzmy, 17-18 zarzucić 200mg trampka? Czy jest duże ryzyko wystąpienia ZS?
AveMaria pisze:lub na zejściu z 5-mapb?
tramsik na następny dzień po 90mg mocnego 5mapb bez żadnych nieprzyjemności. Co prawda dawki obu subst. niewielkie ale zawsze. Tramsu poszło 300mg
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.