Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 284 / / 0
10mg diazepamu + 600mg tramadolu + 450mg kodeiny. Jest cudownie, bardzo dawno nie uwaliłem się tak opioidami. Dosłownie cały się rozpływam w błogiej rozkoszy, która wypełnia każdą, najmniejszą nawet komórkę ciała. Życie jest piękne! :heart: Zajebisty miks, polecam :-)

Szkoda tylko tej absty, miesiąc bez opio i powoli zaczynałem przywykać do trzeźwości. No ale dzisiaj w łapki (całkiem niespodziewanie) wpadł mi trampek i rolki, grzechem byłoby tego nie wykorzystać :-D

Ojj jak cudownie...!

edit: Coraz lepiej jest, do tego jeszcze 2 piwka poszły i jest przezajekurwabiście :yay:
  • 150 / 3 / 0
Co myślicie o mixie 400 mg tramadolu, metkat z jednej paki i 7,5 mg midazolamu? Wszystko w jednej pompce. tramadol z metkatem podobno dobrze współgra, tak samo z midazolamem. Nie wiem, jak midazolam z metkatem, ale raczej powinno być ok, może zmniejszy trochę naspidowanie, na czym mi i tak nie zależy. Na tramadol lekka tolerancja (400 iv robi ok), metkat będę walił pierwszy raz, tak samo midazolam. Czy ta benzodiazepina wystarczy aby tramadol nie wywoływał drgawek a tym bardziej napadu padaczkowego?
Proszę o możliwie szybką odpowiedź, chciałbym poznać wasze zdanie przed próbą.
  • 54 / 1 / 0
Miksowanie nowej dla nas substancji nie jest dobrym pomysłem, nie wspominając już o mieszaniu kilku takich razem z tramadolem w jednej strzykawce. Słyszałem już o miksowaniu alfy, b-fa i flubromazolamu, ale to wcale nie jest dowód na to że takie zabawy są bezpieczne. W razie wystąpienia paradoksa po benzo na pewno zdarzy się coś złego. Jak już mieszać to bez metkata, najlepiej byłoby całkowicie zrezygnować z podawania tego w jednej strzykawce. Robiąc inaczej trzeba być świadomym raczej dużego ryzyka.
  • 1 / / 0
Czy mix tramadolu z hydroksyzyną ma jakiś sens? Wiem z doświadczenia, że z kodą zajebiście działa, wzmacnia jej działanie, ale nie wiem czy to samo dotyczy trampka. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
  • 1343 / 18 / 0
podbije w strone sedacji, podobnie dla kody. Tramiec przy właściwych s&s ma wlasciwosci pobudzajace, przynajmniej w dawkach do 200 (to mnie kiedys na wieczór robiło)
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 28 / / 0
Czy jeżeli tak ok. 7.30-8:00 brałem speeda w niewielkiej ilości, to mogę pod wieczór- tak powiedzmy, 17-18 zarzucić 200mg trampka? Czy jest duże ryzyko wystąpienia ZS?
  • 124 / 6 / 0
lub na zejściu z 5-MAPB?
  • 5299 / 104 / 0
Jakoś tak rzadko tu zaglądam pewnie dlatego, że nie jadam tramca. Ale skoro się napatoczyłem, to chociaż długo po czasie, odpowiem:
chestnutrip pisze:
Czy mix tramadolu z hydroksyzyną ma jakiś sens? Wiem z doświadczenia, że z kodą zajebiście działa, wzmacnia jej działanie, ale nie wiem czy to samo dotyczy trampka. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
Miks z depresantammi zawsze ma sens, z pewnymi wyjątkami, ale hydroksyzyna do nich na szczęście nie należy. Delikatnie podbija działanie trampka. Mozna ją razem z tramcem przyjmować, ale na juz zainstalowanej, albo ładować ją na trampka - kolejność dowolna. Osobiście oba preparaty miewałem we syropach i se je piłem jednocześnie. Co prawda hydro to nie rolki czy inne benzo ale miło było.
KaliBeer177 pisze:
Czy jeżeli tak ok. 7.30-8:00 brałem speeda w niewielkiej ilości, to mogę pod wieczór- tak powiedzmy, 17-18 zarzucić 200mg trampka? Czy jest duże ryzyko wystąpienia ZS?
AveMaria pisze:
lub na zejściu z 5-mapb?
Generalnie tramadol wykazuje działanie SNRI (inhibitor noradrenaliny) i zaleca się ostrożność przy miksowaniu ze wszelkiej maści stymulantami - w tym także euforiantami, psychodelikami i innymi. Generalnie ostrożnie trzeba się obchodzić w miksach, gdzie jedna z substancji jest już nawet słabym inhibitorem któregoś z wychwytów zwrotnych. W takich przypadkach warto dorzucać rolki, klony, depakinę bo może wytrzepać albo można się chujowo czuć z zespołem serotoninowym włącznie :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 124 / 6 / 0
ok
tramsik na następny dzień po 90mg mocnego 5mapb bez żadnych nieprzyjemności. Co prawda dawki obu subst. niewielkie ale zawsze. Tramsu poszło 300mg
  • 992 / 50 / 0
dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.