A co do libido to znam jednego co spróbował na kaca rano do roboty to mówił, ze drągal przez pół dnia. ;D
Po wpisaniu frazy "bufedron"
W jednym sklepie RC mają "Metylaminobutyrofenon"
W drugim natomiast po prostu "bufedron HCL"
Metylaminobutyrofenon kosztuje 50 zł za gram, a bufedron HCL 100 zł za 5 gram...
Czy ktoś mógłby wytłumaczyć na czym polega różnica?
Według dawkowania z wątku niżej:
Dawkowanie:
Słabo 10-20 mg
Średnio 25-40mg
Moco 50-60mg
Bardzo mocno 60mg +
Nie wiem czy na mnie substancja działa słabiej, ale zawsze była tylko delikatna stymulacja, na pograniczu placebo.
Jestem pewien, że czasami brałem więcej niz 60mg.
I teraz pytanie - działanie jest wyczuwalne, czy może substancja działa raczej w tle?
Musząc zrobić około 1500 km samochodem przez 2 dni, gdzie miałem tylko 2 godziny snu, po zaaplikowaniu bufa nie chciało mi się spać, ale to by było na tyle.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.