A co do libido to znam jednego co spróbował na kaca rano do roboty to mówił, ze drągal przez pół dnia. ;D
Po wpisaniu frazy "bufedron"
W jednym sklepie RC mają "Metylaminobutyrofenon"
W drugim natomiast po prostu "bufedron HCL"
Metylaminobutyrofenon kosztuje 50 zł za gram, a bufedron HCL 100 zł za 5 gram...
Czy ktoś mógłby wytłumaczyć na czym polega różnica?
Według dawkowania z wątku niżej:
Dawkowanie:
Słabo 10-20 mg
Średnio 25-40mg
Moco 50-60mg
Bardzo mocno 60mg +
Nie wiem czy na mnie substancja działa słabiej, ale zawsze była tylko delikatna stymulacja, na pograniczu placebo.
Jestem pewien, że czasami brałem więcej niz 60mg.
I teraz pytanie - działanie jest wyczuwalne, czy może substancja działa raczej w tle?
Musząc zrobić około 1500 km samochodem przez 2 dni, gdzie miałem tylko 2 godziny snu, po zaaplikowaniu bufa nie chciało mi się spać, ale to by było na tyle.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.