ODPOWIEDZ
  • 4024 / 372 / 951
Tylko kalka biurowa.
  • 1824 / 104 / 20
Słyszeliście kiedyś o tak zwanym adidasie? Kumpel z akademika mi to opowiedział, jak w nocy do kibla szedł, niestety zobaczył takiego adidasa. Otóż adidas powstaje gdy ktoś kto nie ma się czym podetrzeć robi to trzema środkowymi palcami po czym wyciera je o ścianę zostawiając "piekne" 3 paski na ścianie(stąd nazwa adidas) %-D

Po tym co usłyszałem boję się akademików...
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 4024 / 372 / 951
Nie, ale słyszałem o sztuczce jak podetrzeć dupę korzystając z biletu autobusowego.
  • 98 / 13 / 0
szarym jak wasze zycia, ale tym to moje srajewo by nie pogardzilo: https://www.frisco.pl/stn,product/pid,4 ... Ah798P8HAQ

zmora betonowego stolca wszystkich opiatowcow. wodujcie owalny brąz skurwysyny, bo nie znacie dnia ani godziny.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 299 / 6 / 0
dolarami - ktore zdzieram z podatników, bo po coś sie urodziliście
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 1456 / 19 / 0
[ external image ]

Europapierem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
lubie poza papierem miec obok kibla te wilgotne chusteczki dla niemowlat czy cos, dobrze sie nimi prowizorycznie podmywa dupe po podtarciu.
niedojebanie genetyczne
  • 35 / / 0
obecnie podcieram dupsko papierem Foxy
Uwaga! Użytkownik KAENTE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 37 / 0
velveta jedwabny z wyszywanym wzorkiem, promo też jest :)
  • 31 / / 0
Nie używam papieru. Ręką :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).