:moody:
tym razem będzie ze zdjęciami?
Jack Horror będzie świetnym zielskiem tylko że może długo kwitnąć - ale to pozytywnie się odbije na plonach!
Jakie nawozy zamierzasz używać? Chcesz uprawiać w soil, koko czy może w hydro?
Pozdrawiam
slonko 250 w. moze kupie od ciebie lampe???
zdrecia hm moze sie pokusze. jakby co to na pm. z poprzednich mam pare zdjec w telefonie ale nie mam jaki ich zgrac na kompa, jak to uczynie zamieszcze. Pozdro i dzieki za zainteresowanie. JH fucktycznie moze dlugo dojrzewac, zamierzam 2 tyg przed harwestem mniejszyc naswietlanie do 10godz- foto 10/14.
uprawa w mixie coco+soil+perlit+magnez. nawozy z poprzednich upraw bcuzz booster, pk 13/14.
nawozy gites masz...
zdrecia hm moze sie pokusze. jakby co to na pm. z poprzednich mam pare zdjec w telefonie ale nie mam jaki ich zgrac na kompa, jak to uczynie zamieszcze.
JH fucktycznie moze dlugo dojrzewac, zamierzam 2 tyg przed harwestem mniejszyc naswietlanie do 10godz- foto 10/14.
Przygotuj się na kwitnienie rzędu 9-14 tygodni nawet... Jack ogólnie zależy jak trafisz od jakiego breedera itd, ja sie tam na tym nieznam ale tak coś kojarze że komuś długo w huj kwitł...
POZDRO
jak ta uprawa mi pojdzie ok atakuje green house jakiegos supermocarza od arjana. mysle ze bede mial odpowiednie doswiadczenie do haze :cheesy:
w soilmixie mam spory dodatek coc takze ziemia jest pulchniutka i prawie brazowa od wlokien. sporo tez perlitu. korzenie maja latwo. jak wyrywalem poprzednie planty to cale doniczki byly w korzeniach, trzeba bylo rozrywac korzenie do nastepnych upraw. rozdrobnilem soil dodalem po lyzce dolomitu i dalej jade z uprawa. :-p
pozdro dla growwoman bo dzis jes swieto!!
ps aparatu, zmieniam telefon na lepszy z 2mpixeli. zdjecia beda na PM
jak ta uprawa mi pojdzie ok atakuje green house
zaatakuj coś innego xD
RezDog'a? tez ma fajne sativy...
jak wyrywalem poprzednie planty to cale doniczki byly w korzeniach, trzeba bylo rozrywac korzenie do nastepnych upraw. rozdrobnilem soil dodalem po lyzce dolomitu i dalej jade z uprawa. :-p
POZDRO
na razie KONIEC
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.