Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
alfa również w planach. Z ciekawości pytam czy coś jak pent istnieje ale bez takich efektów ubocznych.
Ogolnie wsrod RCkow nie ma realnej konkurencji dla fety, nie mowiac o koksie czy mecie, niestety.
disko pisze:
Ogolnie wsrod RCkow nie ma realnej konkurencji dla fety, nie mowiac o koksie czy mecie, niestety.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
@MrGnat: dokladnie sie z Toba zgadzam, pent w dawkach ponizej 150mg nie mial u mnie sensu, bo w mnjeszych w ogole nie bylo czuc pozytywnego dzialania, a zamiast tego byl zjazd (a po niczym nigdy wczesniej nie mial zjazdow lol!). W dawkach 150mg+ tez nie mial za duzo sensu, bo tak jak piszesz moze ze 2-3 wrzutki mialy jakies zauwazalne dzialanie. Do tego mega krotki czas dzialania - max cos ok. 1-1,5h. Po tym czasie mimo tego, ze nie bylo spektakularnych efektow to juz po pierwszej kresce wchodzilo rozdraznienie, zdenerwowanie i chec dorzutki, ktora jako tako lagodzila te efekty, ale kazda kolejna dzialala zauwazalnie slabiej i krocej. Nie polecam nikomu tego syfu, sa lepsze rzeczy, ktorymi mozna sie truc :old:
3-FA, 2-FA, 4-FMC itd. są ponoć całkiem dobre jak się je miksuje. feta no cóż pokruszona jarzeniówka z tynkiem a amfetamina 15 lat temu to dwie różne rzeczy.
Mi działanie pentadronu bardzo się podobało ale strasznie dużo go trzeba zaebać, ale zjazd jest masakryczny prawie tak zły jak po metkacie.
W skali szkolnej,mówię o tych które brałem.
6 -meth
5+ -mef
5 -amfa,koks
3+ -alfa-PVP
3 -pentedron,NEB
3= -3mmc
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."