Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Słabe dojścia macie jeżeli dostajecie coś i nie jesteście pewni co to jest
wolna molekula
#mops
  • 195 / 2 / 0
Nikt się z poważnymi dojściami nie rodzi, przypomnij sobie jak długo sam musiałeś pchać panadol w klamkę, zanim udało Ci się dotrzeć do porządnego materiału.
W moim odczuciu, przez zalanie rynku ketonami, na amfę trzeba trochę dłużej poczekać, ale za to jakość jest naprawdę dobra. Osobiście już długo nie spotkałem się z robieniem wałków na towarze. Jakiś czas temu w ramach wdzięczności za kilkukrotne posypanie, koledzy położyli na stół własny towar i kazali się częstować. Miny gospodarzy, kiedy po chwili od wciągnięcia było już wiadome, że do ich proszku trzeba podchodzić 300mg+ - bezcenne :-D . Zawartość torebki była śnieżnobiała, drobna i nie tyle mokra, co taka napowietrzona. Zapachu praktycznie żadnego, lekko-gorzkawy smak chemii. Staram się nie kierować kolorem i zapachem amfy, bo te właściwości mogą nie mieć istotnego udziału w ilości zanieczyszczeń. Jeżeli ktoś używał przy syntezie jakiegoś żółtego rozpuszczalnika, to ,,wybielenie" towaru, po procesie będzie się wiązało ze spadkiem wydajności i dodatkowym nakładem pracy, z której nie wynikną żadne korzyści (rynek przyjmie każdą ilość amfetaminy ;-) ). Tak dla przykładu: mam 1000 lub 10000 granulek jakiegoś polimeru, dodając do tego 1 granulkę barwnika po uplastycznieniu otrzymam równomiernie i intensywnie zabarwioną masę Wiem, że to trochę odmienne przypadki, ale przy założeniu że amfa ma czystość 75%, to nawet o kilka rzędów mniejszy stosunek barwnik/subst., będzie niewielką częścią z 25% zanieczyszczeń. Z zapachem jest identycznie i chyba każdy z doświadczenia wie, że kilka kropli jakiegoś organicznego rozpuszczalnika, czy innego gówna, może pokopać po nosie. W tym biznesie nie ma co szukać altruistów, jeżeli któryś z Panów ze szczytu łańcucha pokarmowego, trafi na beczkę popłuczyn po przystępnej cenie i jej zawartość nada się do syntezy, to raczej zastanawiał się nie będzie.
  • 3523 / 52 / 0
Zgodzę się z Tobą ślepy,że można się grubo pomylić oceniając amfę po wyglądzie lub zapachu\smaku. amfę najlepiej sprawdzić oddając ją do laboratorium(oby nie policyjnego :-D ) lub po prostu ją biorąc.Miałem już amfę w postaci proszku lub pasty i nie różniły się jakością. Kupione jednak na rynku Szwedzkim gdzie za 5 g amfy dilerzy wołają ok 500zł. Różnica w cenie jest więc kolosalna nawet pomijając porównanie proszku Polskiego i SZwedzkiego.
  • 6 / / 0
No ok a kiedy ja płacę 40 zł za gieta amfy a moje dojście woła 100 zł za gieta mefedronu ? Czy to w porządku ? Dodam że amfa naprawdę spoko i znam się z nim długo plus często dorzuca mi coś "od serca" więc powiedzmy że mu ufam tylko kiedy na rynku mefa jest za 60 lub 70 to ciężko tak kupić tylko na spróbowanie bo nie wiadomo czy naciąga czy nie. Co o tym myślicie ?
  • 3523 / 52 / 0
Jeżeli woła stówkę za mefa,a u konkurencji jest 30 zł taniej to być może ma po prostu mefa lepszej jakości. Nie jest jednak łatwe wydać 100zł za kota w worku, ale nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz ;-)
  • 1 / / 0
Siemano forumowicze.

Kupiłem trochę towaru i chciałem zapytać o wasze opinie.

Postać - Grudy łatwo dające się rozdrobnić na proch, lekko lepi się do karty/blatu.
http://pics.tinypic.pl/i/00550/x4s29hhzqa0z.png zdjęcie
Zapach - typowy dla fety
Moc - 0.2-3 g (nie jestem w stanie określić) wykręciło mnie na całą noc
Smak - BARDZO, ale to BAAARDZO kwaśny i gorzki, myślałem, że wypali mi nos.

Spotkał się ktoś z czymś takim?
  • 10 / / 0
@up wygląda jak zwykłą feta :-)
  • 1817 / 107 / 0
Zgodzę się z przedmówcą,choć po wyglądzie można się czasem ładnie przejechać,nie mniej jednak biały proszek na dodanym zdjęciu wygląda bardzo fajnie,bardzo podobnie do dobrej amfy,także jakbym miał oceniać tylko po samej fotografii,to oceniam proszek bardzo wysoko.
  • 86 / / 0
Zgadzam się z przedmówcą , wygląda całkiem apetycznie - jak dobry stuff 10 lat temu
  • 520 / 18 / 0
Tak napiszę jako ciekawostka: różne kolory władka mogą być następstwem zmieszania prochu z barwnikiem do jaj. Nie wiem czy to prawda czy jakieś urban legend, ale myślę że to mocno prawdopodobne.

Ale mam zrycie właśnie po tej "paście holenderskiej", już dobre kilka miesięcy spotykam się z nią w moim mieście, nie jest tak łatwo dostępna, fakt że czuć ją w głowie dobrze, szczególnie pierwsza krecha daje dużo mocy, późniejsze ściechy to już tylko dla podtrzymania, nie czułem się wcale jakoś lepiej. Totalne wypłukanie, ze wszystkiego...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.