Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
no kurde sorry ale czasem sobie wciagne przez rurke i nie uwazam sie za debila <_< wez sie uspokoj kazdy ma swoj sposob po za tym np mi tak jest lepiej bo mi od razu wchodzi ta tabaka gleboko a nie gdzies na poczatku nosa zostaje.. Love And Peace People.
Livin Life In A Fast Lane
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
gawitch cola mi śmierdział galka, po prostu wydawal mi sie ochydny, ale jak ostatnio sprobowalem po dlugiej przerwie to pierwszy raz wyczulem w nim cole :D

z wciaganiem tabaki na dxm należy uwazac, krwe z nosa moze pojsc przez cisnienie.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
GhostFace pisze:
no kurde sorry ale czasem sobie wciagne przez rurke i nie uwazam sie za debila <_< wez sie uspokoj kazdy ma swoj sposob po za tym np mi tak jest lepiej bo mi od razu wchodzi ta tabaka gleboko a nie gdzies na poczatku nosa zostaje.. Love And Peace People.
No dobra ale tak troche beszcześcisz tradycje szlachetnego wciągania tabaki... rób co chcesz przez rurkę po 1 jest o wiele niezdrowiej i to nie jest feta aby walić jak najwięcej... aromat czuje się jak wciągnie się mało !
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sticky »
ostatnio wpadla mi w rece Ozona Spearmint i musze powedziec ze baardzo mi posmakowala.mietowa delikatny smak zreszta jak jedliscie tictaci spearmint to wiecie co to za smak.a co do sposobu wciagania to kazdy robi to jak lubi.ja preferuje przez rurke,choc czasem tez z reki pociagne.
Uwaga! Użytkownik Sticky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ej Rudy, ty weź wyluzuj. Taki masz spoko avatar, a tak się bez przerwy tylko ciśnieniujesz na tym forum.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 52 / 2 / 0
Rudy pisze:
aromat czuje się jak wciągnie się mało !
no wlasnie wciagam malo:P wiekszych dawek nie wytrzymuje :D no i tez mysle ze to niejest wyscig..
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Spoko... tylko tabaki się ani nie bierze ani nie bierze dawek... to szlachetny tytoń a nie pet !
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
oja czlowieku..znowu smecisz :D heh no ale spoko
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bombek »
ej a ja miałem ostatnio dziwne doświadczenie z tabaką...palilismy mocnego skunika, uwalał az miło, kupilem sobie tabake bo mi pomaga na katar, noi przyniosłem, jako ze jeden z kumpli obecnych wtedy niegdyś był zapalonym heretykiem w oczach np Rudego ;] tj wciągał tabake na metry, posypalismy dłuuugą kreske...hm ja zawsze myslalem ze tabaka to jedynie przyjemnosc podczas kataru... noi sie zdzwiłem, bedąc bardzo mocno zjaranym, wciągnąlem wiekszą ilosc, i czułem ze faza z palenia jest teraz maksymalnie włączona...

hm, moze to jest idiotyczne i noobowskie, ale naprawde to czułem, i zastanawiam sie co to spodowało...

zwiększenie wydolnosci oddechowej ? działanie nikotyny po prostu ? podrażnienie śluzówki ?

pozdrawiam wypoczywaczy
Uwaga, chciałem powiedzieć, niewiem, niepamietam,byłem pijany nie mam nic do powiedzenia, tak kłamałem.
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
Rudy pisze:
wciąganie na rekordy - kolejny dowód na niedorozwinięty intelekt...
ja jebie, masz jakąś fajną banię po tym jak nawrzucasz innym, czy co?
jest wiele metod używania tabaki i jednym podoba się taka metoda, a innym taka. lubisz poczuć aromat - wciągasz szczyptę; chcesz się odświeżyć albo przetkać nos - wciągasz trochę więcej, raczej przez rurkę; chcesz się pobudzić - walisz dużo i przez rurę. i w żadnym ze sposobów nie widzę czegoś głupiego. tradycja tradycją, ale czas idzie do przodu i ludziom tradycje się nudzą.
poza tym mixy tabaki z innymi używkami to też niezła jazda. wypij sobie cztery piwa i wciągnij szybko sporawą kreskę, daje efekt jak następne dwa piwa. poza tym tabaka jest przydatna jak usiłujesz rzucić palenie, a nie wiem czy wtedy wystarczyłoby Ci wciąganie szczypty przez nos.
gdyby wszyscy mieli ten sam gust, to by było kurwa nudno. następnym razem Rudy pomyśl czy jest sens wrzucać i dopiero potem pisz.
pozdro od posiadacza niedorozwiniętego intelektu.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.