Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 93 / 1 / 0
tylko i wylacznie starazolin. tanie i skuteczne. niejeden raz mi uratowaly dupsko, kiedy mialem prowadzic fure, a galy czerwone (zawsze mi siada na oczy). po 2 kropelki na oko i za 10 minut wygladam jak oaza trzezwosci. polecam.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 4 / 0
W moim plecaku zawsze strazolin :)
  • 1203 / 21 / 0
Tak, potwierdzam - tylko Starazolin :D
Betadrin kiedyś też używałem ale zawsze na następny dzień bolały mnie gały.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 279 / 56 / 0
Starazolin kozaczek, zawsze pomagał, ale jak były już bardzo zajebane oczy to jednak nie był w stanie przywrócic ich wygladu do stanu sprzed palenia :P
Ale jak sie czesto pali to nawet oczy juz sie nie robia takie zajebane, przynajmniej u mnie
  • 88 / 1 / 0
U mnie po zastosowaniu starazolinu oczy były normalne lecz czułem się jakby szybciej bomba odchodziła
  • 1203 / 21 / 0
Coś w tym jest, po jaraniu jak zakropi się oczy to bania jakby trochę schodzi ;) No ale cóż, czasem trzeba.

Ja mam pytanie, jakie krople stosujecie na dzień następny po paleniu, żeby nawilżyć gały?
  • 319 / 8 / 0
Tych samych co m4t3k1, imo najlepsze do prawie wszystkiego. Starazolin Hydro Balance się chyba nazywają.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 1203 / 21 / 0
Nie no, nie zrozumieliśmy się Stary ;-)
Chodzi mi o to, że podczas palenia używam z reguły kropelek Starazolin (skład: Tetryzolini HCl - to samo co Visine Classic) żeby zniwelować efekt czerwonych gał po paleniu.
Ale jak ich tak sobie poużywam 2-3 razy wieczorem podczas bakania to nad ranem mam oczy dość mocno wysuszone; pytałem o krople, które nawilżą mi oczy po tamtych heh ;)
  • 319 / 8 / 0
Wysuszone oczy od kropli nawilżających ? Aż tak porobiony chyba nie jestem o.O
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 63 / 2 / 0
Visine Classic sprawdzają sie znakomicie na przekrwione oczy od zawsze, betadriny tez probowalem, ale wystarcza visinki bez recepty.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.