Betadrin kiedyś też używałem ale zawsze na następny dzień bolały mnie gały.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Ale jak sie czesto pali to nawet oczy juz sie nie robia takie zajebane, przynajmniej u mnie
Ja mam pytanie, jakie krople stosujecie na dzień następny po paleniu, żeby nawilżyć gały?
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Chodzi mi o to, że podczas palenia używam z reguły kropelek Starazolin (skład: Tetryzolini HCl - to samo co Visine Classic) żeby zniwelować efekt czerwonych gał po paleniu.
Ale jak ich tak sobie poużywam 2-3 razy wieczorem podczas bakania to nad ranem mam oczy dość mocno wysuszone; pytałem o krople, które nawilżą mi oczy po tamtych heh ;)
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.