eliot pisze:fakt z meta trzeba uwarzac ale mozna nawet mete brac rekreacyjnie.
Jednak nikomu nie polecam, bo potem to uczucie wraca ze zdwojoną siłą. Ja na zjeździe łaziłam na czworakach po pokoju, w jednej ręce trzymając woreczek, w drugiej meth pipe i zapalniczkę żarową. Szukałam okruszków w dywanie, na chwilę się zatrzymywałam, odkładałam woreczek i ściągałam porcje dymu. Cały czas czułam, że ktoś za mną stoi, że ktoś stoi również pod drzwiami, że wszyscy to wszystko widzą. Podnosiłam coś z dywanu, lizałam sprawdzając, czy gorzkie. Nie? To idę dalej. Jakiś paproch dziwnie wyglądający. Trzeba sprawdzić. Wysprzątałam w ten sposób cały dom bez pomocy odkurzacza.
Potem kurewskie poczucie winy, żal do siebie, nienawiść, łzy w oczach, co ja sobie robię i ile to jeszcze potrwa. Tak koszmarne uczucie, że trzeba było dopalić.
pierwszym zajebistym strzale,i jest takie silne ,ze pozostaje na cale zycie(juz chyba pisalismy o tym) A co do schiz,ja po tylu latach stukania mety,mysle,wiem,ze w moim przypadku mialy,czy maja takze pozytywny aspekt,zauwazylem ,ze poszerzaja mi swiadomosc,pomagaja mi widziec,zauwazac sprawy dla zwyklego czlowieka niedostepne,nieraz nawet analizujac swoje schizy,haluny na kilkutygodniowych ciagach,dochodzilem do wniosku,ze moze byc tak,ze meta otwiera moj mozg na postrzeganie innych wymiarow(w ktorych istnienie wierze)Mialem mnostwo tego typu doswiadczen,po mecie,to bardzo osobisty i trudny temat,dlatego nie chce sie wglebiac w szczegoly,przynajmniej nie chce tego robic na forum,dlatego,zachecam do analizy swoich doswiadczen" schizowych ".pod takim katem.Ciekaw jestem czy ktos z was slyszal glosy przemawiajace do was(u mnie tak bywalo po5-6 dniowym ciagu bez snu.
Ostatni raz puszczam Twój post bez polskich znaków i zdań z małej litery. Pisze Ci się naćpanemu wesoło, nam czytając wpis - nie. p@
dr-zons pisze:@UP Moja droga,zredukowac do minimum...a jak Ci sie to udaje?
Ciekaw jestem czy ktos z was slyszal glosy przemawiajace do was(u mnie tak bywalo po5-6 dniowym ciagu bez snu.
Więcej nie będę się rozpisywać, bo będzie się to mijać z tematem i wyjdzie offtop. Jak coś to bardzo proszę - priv.
nie piszemy postów pogrubioną czcionką - 02
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.