Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
A tak w ogóle, to najgorsze do przeróbki są Doltardy. Madre de putana...
MST, to przy tym pikuś.
Podpisuję się też po tym co SD pisze. Dużo wody, podgrzać i wydajność jest zdecydowanie większa. Też tak robię, że jak już zaciągnę to potem jeszcze koło 1-1,5ml wody dolewam i podgrzewam i znów zaciągam. Wydajność jest nie porównywalnie większa niż sposób jaki opisała Jagódka w temacie "morfina"
A sevredol to moim zdaniem na zimno i filtrować przez pompę, tylko też sporo wody użyć. Różnicy ten 1ml więcej wtłoczony do kabla nie zrobi, a wydajność zwiększy na pewno mocno (szczególnie przy tych skrajnie małych ilościach wody).
Pozdrawiam
*co do mst - jak był problem z rozkruszeniem, to rozdrabniałam żyletką.
40mg dla kogoś bez ttolerki to aż nadto więc faktycznie coś robisz nie tak. po czym poznajesz ze jesteś w kablu? W czym mieszasz roztwór? Dużo osadu zostaje na ściankach?
Dziś 30mg normalnie doustnie podniosło mnie na nogi (po skręciku delikatnym) i ładnie pogrzalo. Teraz poszło jeszcze 10mg, ale już nie łykane, a kruszone i w nos, bo tyle zdążyłem doczytać. W nocy będę pracował, a nie czytał hypka a jutro znowu 40mg.
Jak to najlepiej spożytkować, zakładając że nie chcę i.v.?
Przyrzekam że przeczytam temat od deski do deski z czasem, ale pomóżta teraz!
A w ogóle to jest gdzieś zebrane "kompendium" z tego tematu - jak się za to zabierać?
Pzdr,
Wal iv.
pozdro
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.