Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
A tak w ogóle, to najgorsze do przeróbki są Doltardy. Madre de putana...
MST, to przy tym pikuś.
Podpisuję się też po tym co SD pisze. Dużo wody, podgrzać i wydajność jest zdecydowanie większa. Też tak robię, że jak już zaciągnę to potem jeszcze koło 1-1,5ml wody dolewam i podgrzewam i znów zaciągam. Wydajność jest nie porównywalnie większa niż sposób jaki opisała Jagódka w temacie "morfina"
A sevredol to moim zdaniem na zimno i filtrować przez pompę, tylko też sporo wody użyć. Różnicy ten 1ml więcej wtłoczony do kabla nie zrobi, a wydajność zwiększy na pewno mocno (szczególnie przy tych skrajnie małych ilościach wody).
Pozdrawiam
*co do mst - jak był problem z rozkruszeniem, to rozdrabniałam żyletką.
40mg dla kogoś bez ttolerki to aż nadto więc faktycznie coś robisz nie tak. po czym poznajesz ze jesteś w kablu? W czym mieszasz roztwór? Dużo osadu zostaje na ściankach?
Dziś 30mg normalnie doustnie podniosło mnie na nogi (po skręciku delikatnym) i ładnie pogrzalo. Teraz poszło jeszcze 10mg, ale już nie łykane, a kruszone i w nos, bo tyle zdążyłem doczytać. W nocy będę pracował, a nie czytał hypka a jutro znowu 40mg.
Jak to najlepiej spożytkować, zakładając że nie chcę i.v.?
Przyrzekam że przeczytam temat od deski do deski z czasem, ale pomóżta teraz!
A w ogóle to jest gdzieś zebrane "kompendium" z tego tematu - jak się za to zabierać?
Pzdr,
Wal iv.
pozdro
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.