Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
A tak w ogóle, to najgorsze do przeróbki są Doltardy. Madre de putana...
MST, to przy tym pikuś.
Podpisuję się też po tym co SD pisze. Dużo wody, podgrzać i wydajność jest zdecydowanie większa. Też tak robię, że jak już zaciągnę to potem jeszcze koło 1-1,5ml wody dolewam i podgrzewam i znów zaciągam. Wydajność jest nie porównywalnie większa niż sposób jaki opisała Jagódka w temacie "morfina"
A sevredol to moim zdaniem na zimno i filtrować przez pompę, tylko też sporo wody użyć. Różnicy ten 1ml więcej wtłoczony do kabla nie zrobi, a wydajność zwiększy na pewno mocno (szczególnie przy tych skrajnie małych ilościach wody).
Pozdrawiam
*co do mst - jak był problem z rozkruszeniem, to rozdrabniałam żyletką.
40mg dla kogoś bez ttolerki to aż nadto więc faktycznie coś robisz nie tak. po czym poznajesz ze jesteś w kablu? W czym mieszasz roztwór? Dużo osadu zostaje na ściankach?
Dziś 30mg normalnie doustnie podniosło mnie na nogi (po skręciku delikatnym) i ładnie pogrzalo. Teraz poszło jeszcze 10mg, ale już nie łykane, a kruszone i w nos, bo tyle zdążyłem doczytać. W nocy będę pracował, a nie czytał hypka a jutro znowu 40mg.
Jak to najlepiej spożytkować, zakładając że nie chcę i.v.?
Przyrzekam że przeczytam temat od deski do deski z czasem, ale pomóżta teraz!
A w ogóle to jest gdzieś zebrane "kompendium" z tego tematu - jak się za to zabierać?
Pzdr,
Wal iv.
pozdro
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.