Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
przesiadka na inne opio też zeruje to co wyjątkowe w trampku? Jeśli tak to chujowo, nie tknę już PST i bupry żeby kiedyś poczuć jeszcze tramadolową moc
nie brałem Tramalu już ze 3 miesiące, w międzyczasie 2 krótkie ciągi na PST
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
W druga strone nie probowalem, ale wydaje mi sie ze venlafaxyna bedzie najlepsza dla Ciebie
lucifer_sam pisze:Nie ma nic innego. Jedynie np hormony typu testosteron pomogą Ci w tej pewnosci siebie. Ja również mam tak po tramalu ze delikatnie wyłącza mi nadwrażliwosc i daje wiekszą pewnosc siebie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.