Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
przesiadka na inne opio też zeruje to co wyjątkowe w trampku? Jeśli tak to chujowo, nie tknę już PST i bupry żeby kiedyś poczuć jeszcze tramadolową moc
nie brałem Tramalu już ze 3 miesiące, w międzyczasie 2 krótkie ciągi na PST
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
W druga strone nie probowalem, ale wydaje mi sie ze venlafaxyna bedzie najlepsza dla Ciebie
lucifer_sam pisze:Nie ma nic innego. Jedynie np hormony typu testosteron pomogą Ci w tej pewnosci siebie. Ja również mam tak po tramalu ze delikatnie wyłącza mi nadwrażliwosc i daje wiekszą pewnosc siebie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.