Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 142 / 0
Nie ma nic innego. Jedynie np hormony typu testosteron pomogą Ci w tej pewnosci siebie. Ja również mam tak po Tramalu ze delikatnie wyłącza mi nadwrażliwosc i daje wiekszą pewnosc siebie.
  • 627 / 69 / 0
lucek, coś mi tu nie gra. ty chyba już dość długo napierdalasz tramal. owszem pamiętam, że kiedyś dawał "supermoce" i "superego", ale po 5-6 latach to ta trampkowa pewność siebie zamienia się w łapanie zawiechy i patrzenie się przed siebie w jeden punkt. masz tak też?
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 1198 / 142 / 0
nie poniewaz nie biore w ciągach. Raz w miesiacu mam wizyte u lekarza i przepisuje mi 50 tab 100 mg. I zwykle biore kilka dni potem przerwa czasami tydzien i przerwa. Biore max 400 mg ktore kopie mnie caly dzien. Jak po tygodniu brania czuje juz slabo faze robie tydzien przerwy i te 400 kopie mnie od nowa tak samo. Moja tolerancja spada bardzo szybko tramal działa na mnie rewelacyjnie.
  • 627 / 69 / 0
ach ty farciarzu. ja tez robię przerwy, ale na morfinie albo heroinie :-D i to 2-3 miesięczne. niestety nie pomagają
  • 606 / 8 / 0
@vester

przesiadka na inne opio też zeruje to co wyjątkowe w trampku? Jeśli tak to chujowo, nie tknę już PST i bupry żeby kiedyś poczuć jeszcze tramadolową moc

nie brałem Tramalu już ze 3 miesiące, w międzyczasie 2 krótkie ciągi na PST
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 627 / 69 / 0
no właśnie przesiadka na inne opio nie pomaga, o tym wlaśnie pisałam... na samym początku, pierwsze kilka razy tak, ale póżniej już nie ma szans do tego wrócic :(
  • 299 / 6 / 0
a ja tam luie trampka zawsze bralem na wizycie 2 paki 200 mg po 50 , ale PST takie naprawde mocne czy makiwara to tramal sie nie umywa, po jakims czasie tylko zabitka i sennosc
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 381 / 12 / 0
Co do pierwszego pytania: venlafaxyna ma podobny wzor strukturalny do tramadolu, tak jak tramadol jest snri. Ja sam obecnie uzywam trampka zeby zejsc z kody i venli wlasnie, czuje sie dobrze, tylko za duzo tabletek w zapasie.
W druga strone nie probowalem, ale wydaje mi sie ze venlafaxyna bedzie najlepsza dla Ciebie
  • 993 / 49 / 0
lucifer_sam pisze:
Nie ma nic innego. Jedynie np hormony typu testosteron pomogą Ci w tej pewnosci siebie. Ja również mam tak po tramalu ze delikatnie wyłącza mi nadwrażliwosc i daje wiekszą pewnosc siebie.
powaznie probowales testosteron? dziala jak tramal?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 36 / 3 / 0
Może za mało razy brałem tramca, ale dla mnie to zawsze wyglądało w ten sposób, że byłem ospały/bardzo zrelaksowany i jeśli już to dawało mi to wyluzowanie niż pewność siebie. Może jak się bierze dawki 400mg> + jakieś benzo to wtedy tak to działa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.