Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Berig pisze:Zależnie od użytej wody - kranówkę (jakkolwiek pomysł to nierozważny, ale niektórzy tak robią) pukać od razu, wodę do iniekcji można potrzymać przez jakiś czas - kilka godzin wydaje się być w miarę rozsądne. Jeśli chcesz zwiększyć bezpieczeństwo, wpakuj to do lodówki i odkaź wszystko, co ma jakikolwiek kontakt z roztworem, a jednocześnie nie spowoduje, że płyn antyseptyczny wyląduje w Twojej instalacji.
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Tak jeszcze na marginesie - biorę od ponad 4lat, nie wiem czy to według ciebie długo czy krótko jak na brak pirogena i innych syfów tego pokroju.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Blue_Berry pisze:Nigdy nie miałam pirogena więc sądzę, że to kwestia sterylności
Ale byłem już tak zrobiony że (uwaga to było na prawdę idiotyczne) zrobiłem sobie roztwór z paru filterków które używałem do filtrowania sevków/mst i pewnie nawet jakieś oxy się tam znalazło... i wlałem IV
Reszty nie będę opisywał... co te dragi robią z ludźmi. :-/
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
davidb1 pisze:Ja już niestety gnoja załapałem jakiś miesiąc/półtorej temu... 3dniowy rozpierdol którego nie życzyłbym nawet wrogowi...Blue_Berry pisze:Nigdy nie miałam pirogena więc sądzę, że to kwestia sterylności
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.