Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Berig pisze:Zależnie od użytej wody - kranówkę (jakkolwiek pomysł to nierozważny, ale niektórzy tak robią) pukać od razu, wodę do iniekcji można potrzymać przez jakiś czas - kilka godzin wydaje się być w miarę rozsądne. Jeśli chcesz zwiększyć bezpieczeństwo, wpakuj to do lodówki i odkaź wszystko, co ma jakikolwiek kontakt z roztworem, a jednocześnie nie spowoduje, że płyn antyseptyczny wyląduje w Twojej instalacji.
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Tak jeszcze na marginesie - biorę od ponad 4lat, nie wiem czy to według ciebie długo czy krótko jak na brak pirogena i innych syfów tego pokroju.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Blue_Berry pisze:Nigdy nie miałam pirogena więc sądzę, że to kwestia sterylności
Ale byłem już tak zrobiony że (uwaga to było na prawdę idiotyczne) zrobiłem sobie roztwór z paru filterków które używałem do filtrowania sevków/mst i pewnie nawet jakieś oxy się tam znalazło... i wlałem IV
Reszty nie będę opisywał... co te dragi robią z ludźmi. :-/
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
davidb1 pisze:Ja już niestety gnoja załapałem jakiś miesiąc/półtorej temu... 3dniowy rozpierdol którego nie życzyłbym nawet wrogowi...Blue_Berry pisze:Nigdy nie miałam pirogena więc sądzę, że to kwestia sterylności
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.