Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
okna pootwierane i tak jebie
jeszcze jedno , taki ciemnożółty osad z żarówy to spalona alfa czy jakies zanieczyszczenia ? :D
--------------------------------
PS:
Brałem alfę tylko kilka razy. A już za pierwszym razem biegałem po domu od okna do okna. Nie wiem po co i kogo szukałem. Ale ta substancja generuje takie psychozy i paranoje że japierdole.
Życie to najlepszy narkotyk...
artur019 pisze:A swoją drogą: Jak ktoś ma wyjebane na co dzień w "oni wiedzą" i nie boi się policji, bo nic złego nie zrobił czy nic złego nie posiada i nie mają na niego zupełnie nic oraz mieszka daleko od rodziny to jakie wkręty wtedy mogą się pojawić?
Natomiast nigdy nie obawiałem się policji, czy tego, że sąsiedzi z okna podejrzą jak wciągam albo pale alfe.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.