Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
Jest to śmieciowa używka, wyłącznie dla śmieci. Odradzam :finger:
  • 195 / 2 / 0
Z 3mmc akurat nie ma nic wspólnego. Jak masz tolerancję na stymulanty, to spróbuj 50mg nosem. Oralnie odpowiadałoby to jakimś 80-90mg. Tylko w takim wypadku podanie oralne traci sens, bo działanie jest bardziej stonowane i idzie na to sporo materiału.
  • 1322 / 18 / 0
Wyjeb to w chuj to jest gowno albo nie... Wez i najlepiej sam przekonaj sie, ze to gowno
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 3523 / 51 / 0
Dostałem jakiegoś gratisa w przesyłce i myślę,że to jest alfa,ale przekonam się jutro jak mi laska odda woreczek. Schowała to przede mną abym nie robił miksów %-D
  • 400 / 4 / 0
paliłem od 22 do 5, kurwa kiedy ten zapach zniknie ? %-D %-D %-D
okna pootwierane i tak jebie %-D
jeszcze jedno , taki ciemnożółty osad z żarówy to spalona alfa czy jakies zanieczyszczenia ? :D
kazik333@tutanota.com
  • 295 / 3 / 0
Potrzecim dniu ONI WIEDZĄ jest nie do wytrzymania!
ohohosialalala
  • 1628 / 195 / 0
A swoją drogą: Jak ktoś ma wyjebane na co dzień w "oni wiedzą" i nie boi się policji, bo nic złego nie zrobił czy nic złego nie posiada i nie mają na niego zupełnie nic oraz mieszka daleko od rodziny to jakie wkręty wtedy mogą się pojawić? %-D
  • 823 / 11 / 1
Wszelakie. Był tu taki jeden na forum co twierdził że mu czip w głowie wszczepili i go kontrolują. Więc może być grubo %-D
--------------------------------
PS:
Brałem alfę tylko kilka razy. A już za pierwszym razem biegałem po domu od okna do okna. Nie wiem po co i kogo szukałem. Ale ta substancja generuje takie psychozy i paranoje że japierdole.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1322 / 18 / 0
To prawda! Nigdy w to nie wierzylem jak czytalem az sie nie przekonalem... Ten strach jest nie do opisania
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 195 / 2 / 0
artur019 pisze:
A swoją drogą: Jak ktoś ma wyjebane na co dzień w "oni wiedzą" i nie boi się policji, bo nic złego nie zrobił czy nic złego nie posiada i nie mają na niego zupełnie nic oraz mieszka daleko od rodziny to jakie wkręty wtedy mogą się pojawić? %-D
Kilka nocy spałem z nożem pod poduszką, bo słyszałem jak ktoś mi po domu biega. Mieszkam sam w dość dużym, dwupietrowym domu i całą noc słyszałem jak ktoś szarpie za klamke od sypialni, biega po schodach albo wybija szyby.
Natomiast nigdy nie obawiałem się policji, czy tego, że sąsiedzi z okna podejrzą jak wciągam albo pale alfe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.