Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 257 / 5 / 0
Nadaje się.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
@xXTeufel69Xx - Tylko jak masz zerową tolerkę to zacznij od małych dawek i nie dorzucaj zbyt szybko! (poczekaj do 2 godzin, flubromek lubi się powoli rozkręcać). Bezpiecznych zabaw świątecznych ;)
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 55 / / 0
flubromek 4mg + bromek 6 mg = bardzo przyjemna sprawa, tolerancja zerowa lub minimalna. odczucia spoleczne troche jak giebel, ale bez calej gamy odczuc cielesnych. "trzezwosc", ale z zupelnym luzem, brak zahamowan, idealnie pro-spoleczne. w nocy przespane 12h - na to uwazać, troche też wchodzi na pamięć ;) polecałbym bardziej, jednak obecna cena u vendorów jest imho nie do przyjęcia. gdy cena będzie w granicach "1 za 1" - wtedy można się zastanawiać.
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 66 / 1 / 0
@up

u nie którch vendorów jest przy 100mg 130zł, więc już cena jak najbardziej do przyjęcia : )
  • 257 / 5 / 0
Niech ktoś mi wytłumaczy.
Jeśli klon jest uważane za benzo o długim czasie półtrwania (bodajże 17-40 godzin)
a flubromazepam wg. ang wiki ma czas półtrwania 108 godzin, to jak to się przekłada na rzeczywistość?
Tzn. jakie ma skutki? Bardziej uzależnia, objawy gorsze?
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
Poprostu jestes dłużej ućpany. Co za tym idzie mniejsze koszta i ogólnie hulaj dusza wór bez dna. Jak cos jestem po ekonomie.
  • 278 / 3 / 0
W sobote wieczorem wpierniczyłem sporo, dobrej jakosci amfy. Nocka zleciała w "5 min" - jednak ok 10 rano chciałem już zakończyć tą destrukcyjną stymulacje i zaznać snu. Zarzuciłem 3mg flubromka podjęzykowo - wątpiąc w to, że przebije stan napizgania w jakim byłem :)). Jak miło mnie zaskoczył owy flubromazepam. Po 20min czułem już całe spektrum działania. Po 30min spałem jak dziecko. Wstałem po 8h, całkowicie wypoczęty, nie zamulony, z chęcią działania - ale nie takiego natarczywego jak na amfie, po prostu brak jakikolwiek zachamowań do zrobienia czegoś pożytecznego. Dzień minął mi pięknie. Zobaczymy czy faktycznie ten okres półtrwania obejmuje 100h+.
Tolerancji na benzodiazepiny nie mam, wątpiłem czy flubromek da radę jako taki doraźny sposób na sen po większej ilosci amfy. Jednak spełnił swoją rolę w 100%.
  • 190 / 2 / 0
Z ciekawosci to jak ze smakiem flubromazepamu? Da sie trzymac pod jezykiem czy jest bardzo niedobry/gorzki? Jesli ma to znaczenie to chodzi mi o pillsy 4mg, kolor chyba pomaranczowy.
  • 1203 / 21 / 0
Jest gorzki ale mniej niż np alpra. Tak mi się zdaje przynajmniej. Ja ogólnie trzymam wszystkie pod językiem i jakoś daję radę ;]
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 348 / 9 / 0
IMO smaczny, taki mentolowo-znieczulający posmak zostawia :D
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata