Ewentualnie usyp kwadrat, podziel po przekątnej, potem te trójkąty jeszcze raz na pół i masz 4x25mg (można poprzesypywać do pustych kapsułek to nie rozlezie się tak po całym woreczku jak w samarce), drobniejsze ilości możesz już dalej np. do sniffu sypać na oko z tych 25-tek.
Mówię ci - zrób z tym kwadratem :hug:
Wczoraj pierwszy raz spojrzałem przez te okulary koło dwójki C-C :geek:.
50 mg wypiłem w wodzie, będąc naczczo. Na lekkie mdłości pomógł imbir i to szczypta dojapnie.
Mentalnie klarowna, jak większość sióstr 2C w średnich dawkach. Wizuale radośnie rozkwitły pod wpływem złożonych bodźców, jakie zapewnia mi piękny park. Jedynym małym problemem było to, że nie umiałem się swobodnie poruszać, chodziłem trochę dziwnie i szczególnie jak ludzie na mnie patrzyli czułem na sobie taką presję społeczną, która nakazuje poruszać się w sposób uporządkowany.
Z tym dzieleniem wora to już nie przesadzaj, to nie wątek dot. dzielenia substancji, zapytaj tu: http://hyperreal.info/talk/przechowywan ... 31351.html
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.