Ewentualnie usyp kwadrat, podziel po przekątnej, potem te trójkąty jeszcze raz na pół i masz 4x25mg (można poprzesypywać do pustych kapsułek to nie rozlezie się tak po całym woreczku jak w samarce), drobniejsze ilości możesz już dalej np. do sniffu sypać na oko z tych 25-tek.
Mówię ci - zrób z tym kwadratem :hug:
Wczoraj pierwszy raz spojrzałem przez te okulary koło dwójki C-C :geek:.
50 mg wypiłem w wodzie, będąc naczczo. Na lekkie mdłości pomógł imbir i to szczypta dojapnie.
Mentalnie klarowna, jak większość sióstr 2C w średnich dawkach. Wizuale radośnie rozkwitły pod wpływem złożonych bodźców, jakie zapewnia mi piękny park. Jedynym małym problemem było to, że nie umiałem się swobodnie poruszać, chodziłem trochę dziwnie i szczególnie jak ludzie na mnie patrzyli czułem na sobie taką presję społeczną, która nakazuje poruszać się w sposób uporządkowany.
Z tym dzieleniem wora to już nie przesadzaj, to nie wątek dot. dzielenia substancji, zapytaj tu: http://hyperreal.info/talk/przechowywan ... 31351.html
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.