Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / / 0
800 ug na pierwszy raz będzie dobrą dawką? chcę poznać tę substancję i mieć lekkiego tripa z oevami
  • 2881 / 302 / 0
Tak, pod warunkiem że walniesz taką dawkę w nos.

@ potwierdzam kolegę z postu niżej, kartonów 25I nawet z 2mg nie ma co dzielić na pół
Ostatnio zmieniony 15 marca 2014 przez jsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 147 / 1 / 0
lipa071 pisze:
800 ug na pierwszy raz będzie dobrą dawką? chcę poznać tę substancję i mieć lekkiego tripa z oevami
Pewnie masz blotter 1,6 i chcesz pół :) wal całość poczuj tą moc i wyciagnij z tego co tylko możliwe ,pamiętaj o s&s i wcale nie ma co się szczypać z tym ...najlepiej ogarnij sobie taki dzień w którym nikt i nic ci w tripowaniu nie przeszkodzi ...
  • 7 / / 0
lipa071 pisze:
800 ug w moim przypadku (70kg/186) dało cudownego tripa, bierz śmiało
  • 129 / / 0
najchętniej bym sobie w lasek wyskoczył na cały dzień ale póki co z sajko to tylko hometa próbowałem 3 miesiące temu, obawiam się że sobie krzywdę zrobię czy coś przy takiej dawce bo tolerancja zerowa a po 20mg hometa miałem dość a to większy kaliber :-p będę po tym w miarę świadomy?
  • 720 / 12 / 0
Jebnij 2mg śmiało. A jak sie strachasz to najmniej 1,5.. inaczej nie ma sensu raczej.
  • 147 / 1 / 0
lipa071 pisze:
najchętniej bym sobie w lasek wyskoczył na cały dzień ale póki co z sajko to tylko hometa próbowałem 3 miesiące temu, obawiam się że sobie krzywdę zrobię czy coś przy takiej dawce bo tolerancja zerowa a po 20mg hometa miałem dość a to większy kaliber :-p będę po tym w miarę świadomy?
Robisz jeden podstawowy błąd według mnie w swojej podświadomości zakladasz z góry że może być źle a to pierwsza droga do bad tripa ,może jednak zostaw to wogóle i nie tykaj tego :) S&S to podstawa .
  • 129 / / 0
masz pewnie rację z tą podświadomością ale już zecydowałem :-) wezmę 1200, w razie czego wsadzę jeszcze 400 po godzinie jak będzie mało.
Co jak co ale 25i nie jest bezpieczne w porównaniu do np. tryptamin czy kwasa gdzie dawka letalna jest dużo większa niż efektywna, było dużo zgonów po tym środku. Podkreślam, że chcę się zapoznać z tą substancją, na poważniejsze tripy przyjdzie czas jeśli mi się spodoba i zamówię mały zapas. ^_^
  • 147 / 1 / 0
To jednak będzie najlepszym rozwiązaniem z tą dorzutką ale wstrzmaj się pare ładnych godzin gdy sam zaopserwujesz że nastał czas na dokładkę :)

Z innej beczki :) może przetnij karton po przekątnej sądzę że tak będzie ci wygodniej wyłapać połowę :)

A zgony to nie zawsze wynikają z samego środka dosć często mogą przyczynić się do tego mixy np.alkohol noi oczywiście kosmiczne dawki dość często z nie wiedzy badacza jak do tego podejść
Myślę że 1,6 to bardziej może dobrze zrobić niż krzywde ale najważniejsze poznać swój własny organizm :)

Podejrzewam że bedziesz lub masz ten sam karton który ja będę miał bo 1,6 się zgadza więc daj relacje z podróży w zależności kiedy będziesz go testowal bo ja na bank w sobotę wieczorem napewno nie wcześniej ,to już zaplanowane :D
  • 129 / / 0
tak, będę miał ten sam i na pewno zdam recnzję ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.