Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Jean Cocteau
Powinienem tylko jeszcze dodac,ze uzywałem tez w miedzy -czasie całkiem sporo polskiej A. tolerancja krzyzowa czy coś w ten deseń ?
beauschatz pisze:ja mam podobnie jak co niektorzy - KOKS NIE DZIAŁA!!!!!! Jedyne co to chodzę rozdtgotana, odpalam fajkę od fajki i mam spinkę czasami taką, że mówić nie mogę. I bzykać też za bardzo się nie chce. Natomist mój facet wali ze mną i na niego działa tak jak powinno, a dlaczego na mnie nie?????? :motz:
beauschatz pisze:ja mam podobnie jak co niektorzy - KOKS NIE DZIAŁA!!!!!! Jedyne co to chodzę rozdtgotana, odpalam fajkę od fajki i mam spinkę czasami taką, że mówić nie mogę. I bzykać też za bardzo się nie chce. Natomist mój facet wali ze mną i na niego działa tak jak powinno, a dlaczego na mnie nie?????? :motz:
Swoją drogą, może i ilość była odpowiednia, bo pewnie facet ci sypał tylko problem w aplikacji - wciągasz za mocno i od razu następuje spływ, który łykasz do żołądka, więc automatycznie zmniejsza się biodostępność i słabo klepie.
No wiele jest opcji, ale ja nie wierzę, żeby "ot tak" sobie kokaina nie działała :scared:
Stawiam na złą samoobsługę.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
Wpierdala to prawie każdy, popatrz na naćpany tłum.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.