Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
ja mam podobnie jak co niektorzy - koks NIE DZIAŁA!!!!!! Jedyne co to chodzę rozdtgotana, odpalam fajkę od fajki i mam spinkę czasami taką, że mówić nie mogę. I bzykać też za bardzo się nie chce. Natomist mój facet wali ze mną i na niego działa tak jak powinno, a dlaczego na mnie nie?????? :motz:
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
Jean Cocteau

• 25 / / 0
Miałem podobnie.Przez kilka lat mieszkałem w Brukseli ,jest tam mnóstwo użytkowników CC,z dostępem i jakością nie ma problemu,waliłem 2/3 razy w tygodniu i sumie sam nie potrafię sobie odpowiedzieć po co, bo większość razy wcale nie było zajebiscie tylko dopadała mnie taka jakaś wkurwa połączona z moralniakiem,ze znowu wydałem 50euro na sztuke( 0,6-0,7g) .Z relacji znajomych materiał zazwyczaj był zajebisty.
Powinienem tylko jeszcze dodac,ze uzywałem tez w miedzy -czasie całkiem sporo polskiej A. tolerancja krzyzowa czy coś w ten deseń ?
  • 927 / 6 / 0
beauschatz pisze:
ja mam podobnie jak co niektorzy - KOKS NIE DZIAŁA!!!!!! Jedyne co to chodzę rozdtgotana, odpalam fajkę od fajki i mam spinkę czasami taką, że mówić nie mogę. I bzykać też za bardzo się nie chce. Natomist mój facet wali ze mną i na niego działa tak jak powinno, a dlaczego na mnie nie?????? :motz:
zmieszaj z H , rozdygotanie minie....
  • 2878 / 21 / 0
beauschatz pisze:
ja mam podobnie jak co niektorzy - KOKS NIE DZIAŁA!!!!!! Jedyne co to chodzę rozdtgotana, odpalam fajkę od fajki i mam spinkę czasami taką, że mówić nie mogę. I bzykać też za bardzo się nie chce. Natomist mój facet wali ze mną i na niego działa tak jak powinno, a dlaczego na mnie nie?????? :motz:
Na pewno dobrze walisz? Skoro cię "rozdygoca", tzn. że działa, ale pewnie za mała pierwsza (najważniejsza!) krecha i nie czujesz poprawnego, pełnego menu w ofercie.
Swoją drogą, może i ilość była odpowiednia, bo pewnie facet ci sypał tylko problem w aplikacji - wciągasz za mocno i od razu następuje spływ, który łykasz do żołądka, więc automatycznie zmniejsza się biodostępność i słabo klepie.
No wiele jest opcji, ale ja nie wierzę, żeby "ot tak" sobie kokaina nie działała :scared:
Stawiam na złą samoobsługę.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 350 / 4 / 0
Często uczucie rozdygotania miałem z właśnie niewłaściwego używania koksu (co w końcu prowadziło do objawów przedawkowania) ,ale także zauważyłem ,że jeżeli koks choć troszkę jest walony z Fett. (nawet nie znaczna ilość) to uczucie tego rozdygotania jest 5x większe niż normalnie (chodzi mi o małe ilości fett. takie po których normalnie śpimy, jemy ,a dodana tak mała ilość tylko po to aby spotęgować efekt K.)
  • 2 / / 0
nie dziala,bo twoj mozg nie ma receptorow na koks....proste..a to znaczy ze mozesz miec efekt koksu bez koksu
  • 1951 / 15 / 0
Receptory koksowe. Hm. A koks nie działa przypadkiem na dopaminę, a nie na receptory koksowe? A jeśli by miał przepalone dopaminowe, to też metylon, mefedron, feta, itp by nie działały jak trzeba.
  • 627 / 7 / 0
Receptory koksowe - nos, zyły, dupa, dziąsła, brzusio i inne :cheesy:
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 7 / 1 / 0
Mam właśnie ten sam problem. koks na mnie nie działa, to samo mefedron. Brałam kilka razy i wiem, że był dobrej jakości. Znajomi byli porobieni niesamowicie, a ja oprócz takiego rozdygotania i nieogaru, że latałam po klubie jak popierdolona i nawet nie mogłam skupić się na tańcu, w sumie nie czułam nic. Spodziewałam się zwyczajnie innej fazy, za te pieniądze. Byłam naćpana, ale tak samo mogłam załatwić się fetą i podejrzewam, że nawet byłoby mi nawet lepiej i przyjemniej. MDMA, kryształ, feta, to na mnie działa, jest mi naprawdę zajebiście, ale koko i mefedron chyba nie dla mnie, a szkoda, bo naprawdę jak patrzę na moich znajomych, jak się bawią i jak jest im świetnie, to aż płakać się chce, a najlepsze jest to, że później mam coś ala zjazd, ale polega on na tym, że mam kosmiczną paranoję...
Mefedron, koka, feta, tablety i skun.
Wpierdala to prawie każdy, popatrz na naćpany tłum.
  • 1 / / 0
dostales wala po prostu bo niema chuja zeby cie nie skopalo to akurat kopie wszystkich
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.