Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Blue Berry: A ja bym chętnie zobaczył jak byś wyglądała po 5 centach kompotu świeżaka, no i co? Pieprzenie bez końca o tym samym.
To dobre szczyny to muszą być skoro piszesz zeby walic 5centow kompotu. Ktury wogule nie funkcjonuje w warszawie od iks lat. Epoka starorzytna. Ale jesli cie to kreci i dziala to spoko.
Pan Piotr pisze:ememems: Nie masz co się produkować, ta dyskusja toczy się od roku. Póki strony tej ciekawej potyczki słownej nie spotkają się w jednym miejscu z kilogramem różnych rodzajów brązu, to do niczego nie dojdą. Trzeba się zrelaksować i nie przejmować, ehe.
Kilka dni później odezwał się do mnie znajomy mówiąc, że ma brąz z zagranicy, czyścioch podobno.
Nie wiem ile mi wstrzyknął, chyba pół grama, a wyjebało mnie za przeproszeniem prawie jak po tej acetylowanej. Przez pierwsze 5 min nie dałam rady się odezwac, tylko ślina mi kapała na spodnie kap kap kap.
Przez godzine chodziłam z zamkniętymi oczami. I nawet wylądowałam nad kiblem, faza była taka ciężka.
Użytkownik morfiny acetylowanej z MST continus musi miec bardzo czysty brąz, żeby go kopnęło.
I tak jak acetylowanej dobrze robi mnie 200 mg, to brązu potrzebowałam 500 mg, żeby osiągnąc ten sam efekt.
Dla niedowiarków doświadczenie logiczne: W probowce A mamy 200 mg acetylowanej morfiny, czyli czystej heroiny. W probowce B mamy 200 mg brałna - czyli czegoś, czego czystośc nie ma opcji żeby przekroczyła 60 %. (a najczęsciej to w ogole wynosi 10-15%.... ale to nie nasz temat, bo my rozmawiamy o dobrym jakościowo brązie).
Nie ma opcji, żeby tego samego cpuna towar z probówki A pokopał tak samo jak towar z probowki B, ponieważ A ma czystosc 97%, a z B 60%.
Prawa logiki zaprzeczają faktowi, jakoby brąz uliczny był mocniejszy niż świeżo zacetylowana morfina. Bo ten brąz to własnie acetylowana morfina, która jadąc z afganistanu do polski została przekiełtana z różnymi świństwami kilka/naście razy. Brałn - nawet nie wiem jak zajebisty - jeśli nie był kupiony od kabulskiego chemika - nigdy nie kopnie tak jak acetylowana morfina z MST CONTINUS bo nie będzie miała takiej czystości!!!
Jeśli kogoś brałn (dokłądnie taka sama ilośc) kopie mocniej niż acetylowana w domu morfina to niestety coś musiało zostac zjebane podczas reakcji..... i wyszło coś co acetylowaną morfina nie jest, a tylko czymś zbliżonym. Sorry.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.