ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Akurat wtedy, kiedy puknąłem 200mg tego, to było gdy skończyła nam się majka, a ładowałem wtedy ok. 100-120mg majki na strzał, więc w sumie tak, sporą tolerkę miałem. Ale 100mg iv dla opiatowca o przeciętnej tolerce porobi dobrze, ale na pewno nie za mocno - 35mg to dla kogoś bez tolerki albo dla kogoś, kto się z kody na to przerzuca. To ma ok. 80% mocy morfiny i tak to dawkowałem - zdawało się być w porządku przy takim założeniu.
Na leczenie skręta się raczej nie nadaje, bo krótko działa, imo, i jest droższe od wszystkiego innego czym da się skręta zaleczyć.
  • 174 / / 0
warto inwestowac w to ? czy lepiej B-F
  • 1037 / 10 / 0
Zależy czego oczekujesz. To jest bardziej podobne do majki, BF bardziej do fenta - krótko mówiąc: to dłużej działa, ale jest słabsze, a bf krótko działa, ale daje "grubą (i mocno euforyczną) pizdę". Kwestia gustu. Co do cen, to bardziej opłaca się BF - teoretycznie, bo trzeba byłoby go walić nie w ciągu, a praktycznie tak się nie da :D
  • 174 / / 0
no dzieki , czyli reasumujac MT dzialanie umiarkowane bez fajerwerkow ale robote robi,,dawka dla obytego w temacie ? i czasowo jak ,a BF pelna pizda mega laknienie dawkowanie duzo mniejsze , zgadza sie ?
  • 1037 / 10 / 0
Dawka MT45, nawet dla "obytego w temacie", jest zależna od tolerki. Ale tak jak pisałem: ja waliłem tego tyle, jakby to miało 80% morfiny, a więc trochę więcej niż zwykle brałem majki.
Co do BFa - zgadza się. Tutaj dawkowanie dla "obytego" zaczynałbym od 2mg i.v., zwiększając o 1-2mg jednorazowo, jeśli dana dawka Cię nie zadowoli. Mnie na pierwszy raz 8mg dopiero zrobiło dobrze, ale wtedy waliłem po ok. 160mg majki na strzał, więc dosyć sporo. Jesli walisz mniej niż 100mg majki na raz, to tak jak piszę: zaczynaj od 2mg/strzał. A i tak radzę Ci mieć kogoś w pobliżu w razie gdybyś przesadził.
  • 494 / 26 / 0
Do osób posiadających doświadczenie z odczynnikiem:
jak wygląda dawkowanie doustne / dodupne / iv?
czy materiał można waporyzować?
Pozdrawiam.
  • 834 / 11 / 0
Re: MT-45
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie vaporyzowałem, doustnie dawki 50-100mg (100mg przy minimalnej tolerce). Sniff - do 50mg. Innych dróg podania nie sprawdzałem.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 494 / 26 / 0
Słyszałem, że sniff w tym przypadki jest dosyć srogi z uwagi na zajebistą gorzkość materiału... Czy dobrze rozumiem, z Twojego wpisu wynika że sniff jest 2 x mocniejszy niż doustnie?

ps. jak z dorzucaniem?
  • 834 / 11 / 0
Re: MT-45
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Można dorzucać :) Działa normalnie. Tak, przy sniffie jest mocniej. Ale mniej "cieplutko".
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 274 / 3 / 0
gra warta swieczki? jaki profil dzialania? kodeinowo/morfinowy czy bardiej jak syntetyki trams/oxa?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.