* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Mi syrop smakuje, idealny zestaw to 2x apap noc+ 3 paczki zapite 1 buteleczką syropu, ew 10mg diazepamu i niebo:)
idontknow pisze:Nie, on spróbuje tylko kolejny raz. I kolejny, ale dla niepoznaki po tygodniu, tylko że przez ten tydzień nie będzie myslał o czym innym, jak tylko o tym nadchodzacym dniu. A potem skróci sobie czekanie i już będzie wjebany. Albo zacznie brać, żeby udowodnić, że się nie uzależni, bo ten problem ominie go w cudowny sposób szerokim łukiem.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
idontknow pisze:To sarkazm? Napisał, że zamierza próbować dalej.
sparkflug pisze:JDzisiaj 2 syropki poszły w McDonaldzie razem z cheesburgerem :)
sparkflug pisze:Jak dla mnie syrop sporo lepsza opcja niż tabletki. W okolicznych aptekach cena około 7 zł, wchodzi znacznie szybciej lepiej niż tabletki. Do tego zawsze można wypić po drodze, bez potrzeby zapijania. Dzisiaj 2 syropki poszły w McDonaldzie razem z cheesburgerem :) Poza tym syropki często są na wystawie, więc nie pościemniają że nie ma w aptece :)
Nadają się tylko na swag-trap imprezy do sprajta by popić tym tabletki.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.