No homeopatyki niektóre na niektórych też działają, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto powie, że to wszystko gówno prawda i placebo.
A nie, sorry, moja pomyłka. Homeopatia to jest gówno prawda i placebo.
Raz korzystając z jakiegoś nagrania na telefonie, które miało być w jakimś stopniu związane z lekką cajkodelią w lesie o zmroku wyciszyłem się nieco - co trudno mi osiągnąć samemu - i delikatnie odmienny stan odczuwałem.
A co do samego idosera – nazywanie presetowanych dudnień tak, jak dragów jest śmieszne. Nie ta bajka.
Nieskończoność w szklance mieść.
Parathormon pisze:Pamiętam, że z 4 lata temu i ja próbowałem się w to bawić - żaden mi nic nie dał, czego można było się z resztą spodziewać. Ciekawi mnie inna rzecz - mina człowieka, który wyda 100$ za doser, który ma go wystrzelić z butów, a dostaje jakąś sekwencję pisków, szumów, zgrzytów, która w połączeniu z poczuciem utopionej kasy wprowadzi go tylko w stan furii - taka była nawet moja koncepcja - dosy są tym silniejsze ile droższe, bo reakcja nerwowa jest wprost proporcjonalna do ceny
Co do deprywacji - doświadczyłem deprywacji leżąc 2 tygodnie w szpitalu bez telewizora w kompletnym odizolowaniu ciągle w pozycji leżącej, bez żadnego zajęcia z 40*C na co dzień - mój stan przypominał stan tej babki z Requiem for a dream co się odchudzała... Deprywacja nie zachodzi tak szybko i nie jest w żadnym wypadku przyjemna.
Parathormon pisze:Ja też kradłem, ale z tej kradzieży nie odniosłem żadnych wymiernych korzyści ;).
Co do deprywacji - doświadczyłem deprywacji leżąc 2 tygodnie w szpitalu bez telewizora w kompletnym odizolowaniu ciągle w pozycji leżącej, bez żadnego zajęcia z 40*C na co dzień - mój stan przypominał stan tej babki z Requiem for a dream co się odchudzała... Deprywacja nie zachodzi tak szybko i nie jest w żadnym wypadku przyjemna.
Nieskończoność w szklance mieść.
Ja na ayahuasce (z farmaceutycznym iMAO), kiedy działanie zaczęło słabnąć sobie trochę pogrzebałem i posłuchałem tego w ciszy. Polecam
Uprzedzając głosy wzburzenia pt. "nie miałeś nic innego do roboty na aya niż słuchanie szumów?" – w sumie to w tamtym momencie nie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.