Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Po świętach cały ten bałagan pozbieram do kupy i zrobię fajne FAQ, może nawet jakieś fotki będą ;) Dzięki wszystkim, którzy podzielili się tutaj swoją wiedzą. Jak coś chcecie dodać to śmiało, im więcej sprawdzonych informacji tym lepsze FAQ będzie.
To nie majka , jest idealne mocne wejście jedyne w swoim rodzaju które jest mistrzostwem świata po chwili później zjeżdżasz i rozpływasz się po ścianie nie ma żadnego swędzenia czy tym bardziej puchnięcia.. zresztą to jest taka rzecz której nie da się opisać jeśli się tego nigdy nie czuło na własnym ciele.. dlatego nigdy żadna herka zrobiona z tabletek morfiny nie będzie dla mnie równała się z helupką ponieważ brakuje jej tego co tygryski lubią najbardziej czyli ostre pierdolnięcie w łeb kop jak skurwysyn ( i nie chodzi mi o wyrzut histaminy i jakieś ciary bo przy browni kompletnie tego NIE MA !!! tylko soczyste mocne wejście.taki wyrzut histaminy i ciary i stawanie serca jak po majce to chójowy wjazd na maxa nie lubie tego i jest nie przyjemne w chój kompletnie co innego niż majka , nawet kompotowe ciary nie są dla mnie przyjemne ) później rozkoszowanie i rozpływanie się fazą heroinową :)
stary dziad pisze:Nie dalej, jak wczoraj przerabiałem majkę najpierw ze szkieł, później z tabletek, za każdym razem używając acetonu technicznego i za każdym razem wyszła bomba. Tak, że nie należy przesadzać z bezwodnością acetonu.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.