Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Po świętach cały ten bałagan pozbieram do kupy i zrobię fajne FAQ, może nawet jakieś fotki będą ;) Dzięki wszystkim, którzy podzielili się tutaj swoją wiedzą. Jak coś chcecie dodać to śmiało, im więcej sprawdzonych informacji tym lepsze FAQ będzie.
To nie majka , jest idealne mocne wejście jedyne w swoim rodzaju które jest mistrzostwem świata po chwili później zjeżdżasz i rozpływasz się po ścianie nie ma żadnego swędzenia czy tym bardziej puchnięcia.. zresztą to jest taka rzecz której nie da się opisać jeśli się tego nigdy nie czuło na własnym ciele.. dlatego nigdy żadna herka zrobiona z tabletek morfiny nie będzie dla mnie równała się z helupką ponieważ brakuje jej tego co tygryski lubią najbardziej czyli ostre pierdolnięcie w łeb kop jak skurwysyn ( i nie chodzi mi o wyrzut histaminy i jakieś ciary bo przy browni kompletnie tego NIE MA !!! tylko soczyste mocne wejście.taki wyrzut histaminy i ciary i stawanie serca jak po majce to chójowy wjazd na maxa nie lubie tego i jest nie przyjemne w chój kompletnie co innego niż majka , nawet kompotowe ciary nie są dla mnie przyjemne ) później rozkoszowanie i rozpływanie się fazą heroinową :)
stary dziad pisze:Nie dalej, jak wczoraj przerabiałem majkę najpierw ze szkieł, później z tabletek, za każdym razem używając acetonu technicznego i za każdym razem wyszła bomba. Tak, że nie należy przesadzać z bezwodnością acetonu.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.