Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Po świętach cały ten bałagan pozbieram do kupy i zrobię fajne FAQ, może nawet jakieś fotki będą ;) Dzięki wszystkim, którzy podzielili się tutaj swoją wiedzą. Jak coś chcecie dodać to śmiało, im więcej sprawdzonych informacji tym lepsze FAQ będzie.
To nie majka , jest idealne mocne wejście jedyne w swoim rodzaju które jest mistrzostwem świata po chwili później zjeżdżasz i rozpływasz się po ścianie nie ma żadnego swędzenia czy tym bardziej puchnięcia.. zresztą to jest taka rzecz której nie da się opisać jeśli się tego nigdy nie czuło na własnym ciele.. dlatego nigdy żadna herka zrobiona z tabletek morfiny nie będzie dla mnie równała się z helupką ponieważ brakuje jej tego co tygryski lubią najbardziej czyli ostre pierdolnięcie w łeb kop jak skurwysyn ( i nie chodzi mi o wyrzut histaminy i jakieś ciary bo przy browni kompletnie tego NIE MA !!! tylko soczyste mocne wejście.taki wyrzut histaminy i ciary i stawanie serca jak po majce to chójowy wjazd na maxa nie lubie tego i jest nie przyjemne w chój kompletnie co innego niż majka , nawet kompotowe ciary nie są dla mnie przyjemne ) później rozkoszowanie i rozpływanie się fazą heroinową :)
stary dziad pisze:Nie dalej, jak wczoraj przerabiałem majkę najpierw ze szkieł, później z tabletek, za każdym razem używając acetonu technicznego i za każdym razem wyszła bomba. Tak, że nie należy przesadzać z bezwodnością acetonu.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata