Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jaką ilość GBL zamawiasz najczęściej jednorazowo?
50ml
13
15%
100-250ml
42
49%
300-500ml
13
15%
1L
11
13%
ponad 1L
7
8%

Liczba głosów: 86

ODPOWIEDZ
  • 867 / 18 / 0
Jaką ilość GBL zamawiasz najczęściej jednorazowo i na ile ci wystarcza?
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
Jak piłem w miarę bez szaleństw i pilnowałem się 1l starczał mi na równo miesiąc + jakieś 5dni, ale były okresy że i prawie dwa litry w miesiąc szły, ale to tylko kilka miesięcy w przeciagu ponad 6 lat. Tak sobie przeliczyłem i coś kioło 100l w sumie wychodzi że wypiłęm :scared:
  • 867 / 18 / 0
Ja pierdole, wlasnie przymierzam sie do kupna pierwszego litra w zyciu i myslalem, ze starczy mi to na caly rok...

Jak sie czujesz fizycznie i psychicznie po wypiciu takiej ilosci?
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 1 / 0
Litrowe butle kupują ludzie wjebani w to :wall:
Zazwyczaj kupuje 100ml raz na 2-3miesiace :cool:
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
spiewaq pisze:
Ja pierdole, wlasnie przymierzam sie do kupna pierwszego litra w zyciu i myslalem, ze starczy mi to na caly rok...

Jak sie czujesz fizycznie i psychicznie po wypiciu takiej ilosci?
Rozpuszczony... %-D
  • 1934 / 108 / 0
ja kupuje 250ml, ale to ze wzgledu na to ze najbardziej mi sie oplaca i miesci sie w moich widelkach cenowych , styka mi to na jakies 2 miechy (a nawet ponad) a potem 2-4 miechy przerwy i takie "cykle" leca :) ale w sumie to tak bylo kiedys, kiedy gbla mozna bylo bez problemu dostac w dosc dobrej jakosci, teraz poprostu jak mam kase i wiecej hajsu a GBL trafi sie dobry to robie zapasy bo ciemne chmury na horyzoncie od dawna, lada chwila i jebnie..... :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1205 / 10 / 0
A ja Wam powiem tyle ---> %-D
  • 34 / / 0
1l na miesiąc %-D ja zamawiam najczęściej 250ml co wystarcza na jakieś 2-3 miesiące i potem przerwa
  • 44 / 2 / 0
Zazwyczaj jest to butla 100ml która starcza na ponad tydzień. Potem przerwa.
  • 50 / 1 / 0
Pierwszy raz kupilem bodaj 100ml, starczylo na moze poltora miesiaca, moze dwa. Potem kupowalem po pol litra bo wychodzilo ekonomicznie i to wystarczalo na co najmniej 4 miesiace. Teraz nie mam jak kupic, gdybym mgol to co najmniej litr bym wzial
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.