Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Jordan: a nie masz przypadkiem ADHD? Jak na ciebie działają stymulanty? Pobudzają cie ruchowo (tzn chce ci się chodzić) czy przeciwnie - wpływają głównie na koncentrację?
  • 41 / / 0
nie mam ADHD, amfa klepie konkretnie, cos innego w tym mi nie styka, ale probujcie bo dzialanie czuc tylko u mnie nie to co powinno, ale kazdy jest inny
  • 103 / 1 / 0
Z tego co wiem dawki wahają się od 5 do 10 mg. Wiele osób chwali na zagranicznych forach, ale przestrzegają również przed dorzucaniem innych środków dopingujących, ludzie skarżą się poza tym na skutki uboczne - bóle głowy, problemy ze snem etc. Co powiedzie na temat ekscytotoksyczności?
  • 31 / 2 / 0
Sunifiram biore codziennie od pół roku dawki 10mg czasami więcej, umysł po pewnym czasie przyzwyczaja się do tego stanu i już nie zauważamy różnicy, po odstawieniu czuję się ospały, myślę, że może mieć mały potencjał uzależniający, bo stan w którym się znajdujemy po zażyciu różni się od "normalnego"

- jasność umysłu, żywostność, koncentracja

dla mnie bardzo dobry produkt, ale przy wiekszych ilosciach robię się agresywny i efekt jest odwrotny od zamierzonego, nieogar w głowie, trzeba uważać z dawkami
  • 21 / / 0
A w jaki sposób wpływa to na kreatywność?

Czy bardziej jest to stan w którym chce się przyswajać wiedzę (np. czytać), porządkować coś (np. planować, okładać, robić listy/spisy itd) czy może tworzyć (rysować/pisać)?

Pytam, bo z mojego doświadczenia taki stan "ogaru" moze mieć różne oblicza. Np. ja po piroceramie staje się dość zwięzły i zdawkowy - chociaż mam jasność umysłu i koncentrację.
  • 103 / 1 / 0
Jest porównywany do nefiracetamu. Poza tym, stosowaliście przy nim jakieś źródło choliny?
  • 103 / 1 / 0
Jakieś nowinki/doświadczenia?
  • 31 / 2 / 0
W połączeniu z Oxiracetamem działa jeszcze lepiej, synergicznie, niedługo sprawdzam dodatkowo z noopeptem i może czymś jeszcze.

Ceny są bardzo wysokie, czas zamówić ze stanów :)
  • 12 / / 0
Drodzy użyszkodnicy.
Mam problem niejaki,że noopept jak kiedyś działał na mnie jak marzenie,nie działał później wogóle nawet w dawkach 40mg dziennie..oczywiście brałem noopept przerwami 2-3tyg miedzy cyklami 6tyg.
Ostatnio z żalu zamówiłem Sunifiram z nadzieją,że mnie coś poklepie..
Efekt taki,że dawka 50mg miałem strasznego wkurwa, a znowu 10-15mg nie działa wogóle.
Probówałem miksowac suni z noopeptem i nieogar miałem najwyzszej pólki plus nerwy z dupy na wszystko.
Sunifiram obecnie biore 10mg z gingko 120mg,vinopocetyna 10mg,hupercyna a 90mcg i cholina 500mg raz dziennie - efektów kurwa zero.

Jaranie zielska,jak zapale spiffa raz dziennie na wierzór to jebie?Szukam na necie i nie ma żadnego kompendium,jak ma sie mała dawka zielska w odniesieniu do sunifiramu.Noopept wiem,ze miał cos,sam sie przekonałem kiedyś,alko tez..
Jakies idee?
  • 766 / 136 / 6
BrthzDublin pisze:
Jaranie zielska,jak zapale spiffa raz dziennie na wierzór to jebie?Szukam na necie i nie ma żadnego kompendium,jak ma sie mała dawka zielska w odniesieniu do sunifiramu.Noopept wiem,ze miał cos,sam sie przekonałem kiedyś,alko tez..
Jakies idee?
Kiedy bierzesz nootropy, to nie jaraj zielska. Wszystkie narkotyki działające depresyjnie lub ujemnie w inny sposób na układ nerwowy mają efekt antagonistyczny. Co prawda możesz mieć wrażenie, że jesteś bardziej ogarnięty po jaraniu, ale wtedy to jedynie redukcja szkód, a nie pełny efekt nootropowy.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.