- jasność umysłu, żywostność, koncentracja
dla mnie bardzo dobry produkt, ale przy wiekszych ilosciach robię się agresywny i efekt jest odwrotny od zamierzonego, nieogar w głowie, trzeba uważać z dawkami
Czy bardziej jest to stan w którym chce się przyswajać wiedzę (np. czytać), porządkować coś (np. planować, okładać, robić listy/spisy itd) czy może tworzyć (rysować/pisać)?
Pytam, bo z mojego doświadczenia taki stan "ogaru" moze mieć różne oblicza. Np. ja po piroceramie staje się dość zwięzły i zdawkowy - chociaż mam jasność umysłu i koncentrację.
Ceny są bardzo wysokie, czas zamówić ze stanów :)
Mam problem niejaki,że noopept jak kiedyś działał na mnie jak marzenie,nie działał później wogóle nawet w dawkach 40mg dziennie..oczywiście brałem noopept przerwami 2-3tyg miedzy cyklami 6tyg.
Ostatnio z żalu zamówiłem Sunifiram z nadzieją,że mnie coś poklepie..
Efekt taki,że dawka 50mg miałem strasznego wkurwa, a znowu 10-15mg nie działa wogóle.
Probówałem miksowac suni z noopeptem i nieogar miałem najwyzszej pólki plus nerwy z dupy na wszystko.
Sunifiram obecnie biore 10mg z gingko 120mg,vinopocetyna 10mg,hupercyna a 90mcg i cholina 500mg raz dziennie - efektów kurwa zero.
Jaranie zielska,jak zapale spiffa raz dziennie na wierzór to jebie?Szukam na necie i nie ma żadnego kompendium,jak ma sie mała dawka zielska w odniesieniu do sunifiramu.Noopept wiem,ze miał cos,sam sie przekonałem kiedyś,alko tez..
Jakies idee?
BrthzDublin pisze: Jaranie zielska,jak zapale spiffa raz dziennie na wierzór to jebie?Szukam na necie i nie ma żadnego kompendium,jak ma sie mała dawka zielska w odniesieniu do sunifiramu.Noopept wiem,ze miał cos,sam sie przekonałem kiedyś,alko tez..
Jakies idee?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.