Ekstrakt najlepiej palić, z kolei susz fajnie wypada przy herbatce.
nasiona mozna znaleść w suszu ,jak dobrze pogadasz ze sprzedawcą to może wybrać dla Ciebie nasiona :)
a uprawiać da się w domowych warunkach :)
Kolejna roślinka na parapetową etnobotanikę
A jakieś warunki ogrodnicze? Ziemia, podlewanie, jakiś nawóz??
Często mieszam z płatkami Klip Daggi, wydaje się, że działa jeszcze lepiej i jakby euforia większa :)
Zawsze ekstrakt paliłem (waporyzowałem) a Wy mówicie, że herbatki z tego robicie? Ale gotujecie chwilę na wolnym ogniu czy po prostu zalać ciepłą wodą i naparzać pod przykryciem? Jak to się ma do palenia?
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Ciekaw jestem ekstraktu 25:1. Z tego co widzę jest to suchy ekstrakt a więc (prawdopodobnie) w grę wchodzi tylko napar. Pod koniec tygodnia powinienem dostać paczkę z próbkę owego ekstraktu..dam znać:)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.